/Valcea/Servicii de mutare

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor

Splaiul Independenței 13, Râmnicu Vâlcea 240167, România

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor
Servicii de mutare
3.6
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4932+4F Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 732 473
prefecturavalcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Criveanu
Bogdan Criveanu2 ani în urmă
Nu am vazut in viata mea pe cineva mai plictisit si sictirit decat doamna de la ghiseul 5. Iti vorbeste de parca ti-ar face cel mai mere serviciu ca iti primeste actele pentru preschimnarea permisului. Vorbeste la telefon cu prietenii in timp ce iti verifica actele iar daca o intrebi ceva se uita la tine cu dispret si iti raspunde in scârba.
Marian Boboc
Marian Boboc2 ani în urmă
Aș da 0 pt. lipsa de profesionalism, nu sunt la curent cu noutățile și comunicatele de presă, vorbesc din ce își amintesc. Interacționez des cu acest serviciu public și de fiecare dată mă duc cu scârbă...
A I
A I4 ani în urmă
Programarea on-line = o idee geniala (mai bine mai tarziu, decat niciodata). Scapi de atat de neplacutul stat la coada.
Celor de la ghiseu nu le-ar strica ceva mai multa bunavointa.
Casa Giulia Olanesti
Casa Giulia Olanesti5 ani în urmă
Personal politicos si serviabil, atat la ghiseu cat si la telefon. Am sunat la nr. de telefon afisat si am primit informatile necesare.
Partea mai putin frumoasa este Înghesuiala, aglomeratie, lipsa unui afisaj pentru anuntatea programarilor....asa cum este civilizat. Este necesara o programare cu aproximativ o luna inainte. Salile de asteptare foarte mici si foarte aglomerate, sa nu spun inghesuiala. Sugestia mea este suplimentarea numarului de birouri pentru relatia cu publicul, necesar pentru scurtarea timpului de asteptare si relaxarea personalului este necesara exrinderea sau un nou sediu mai încăpător cu personal si birouri suficiente.
Ionel Tanislav
Ionel Tanislav5 ani în urmă
Funcționari plictisiți, care amestecă serviciul cu problemele personale....Azi 13 08 2018 am fost pentru înscrierea în circulație a unui autoturism nou. Agenți de poliție super plictisiți, care deși stăteau degeaba au refuzat să proceseze dosare de înscriere care aveau la alte ore programare, pana cand, la insistențele altor persoana au acceptat să facă acest lucru, în locul celor care nu se prezentarea la ora stabilita .Deci acordam 2 stele, cu indulgență.
Alexandru Dumitru
Alexandru Dumitru2 ani în urmă
Am fost sa radiez o masina si "domnul" de la ghiseul 1 mi-a vorbit foarte urat si cu accente specifice unui politist infumurat. Daca spun ca avea lipsa cei 7 ani de acasa cred ca as jigni parinti, dar spun ca are lipsa ceva educatie. Eu am condus o persoana care era mai in varsta si ma rugase sa o ajut. Replica acestui "domn": TU DISPARI DE AICI, IA DISTANTA DE 4 METRI !
RUSINE SA-TI FIE "domnule"!
Traian Bratucu
Traian Bratucu2 ani în urmă
Mers pentru preschimbare permis, cu programare. Desi m-am prezentat la ora exacta, mi s-a cerut sa astept inca "2-3 minute", angajatii de acolo sunt foarte distanti si plictisiti, ai senzatia ca ii deranjezi. Plata pentru permis se face la alt ghiseu, nu cel unde se preiau actele, nu se poate plati cu cardul (desi COVID!, doh) ci doar cash. Te simti "eliberat" odata ce pleci de acolo, e bine ca nu a durat mult - de aici si cele 4 stele.
Valentin Belei
Valentin Belei2 ani în urmă
Foarte rapid iti rezolvi treaba daca respecți indrumarile gen rezervare online s.a.m.d
Locații recomandate