/Timis/Servicii de mutare

Permise de Conducere și Înmatriculări Auto

Strada Aristide Demetriade Nr.1, Timișoara 300254, România

Permise de Conducere și Înmatriculări Auto
Servicii de mutare
3.6
422 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+JM Timișoara, România
+40 256 210 010
prefecturatimis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–15
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Marian
Adriana Marian2 ani în urmă
Perfect...a luat 26 puncte fiica mea...urmează traseul ....felicitari🙂....
Au fost 4 persoane care erau la a 2-a prezentare...tineri erau toți cei prezenți ( 28-30ani), multe fete...a decurs totul planificat și repede.
Cristian Lajos
Cristian Lajos2 ani în urmă
In general, functioneaza bine serviciul de permise, dar va rog frumos sa faceti contract cu o firma serioasa de livrari, pentru ca traim intr-o vreme (2021) in care hartie igienica se livreaza a doua zi dupa plasarea comenzii, dar Prioripost nu este in stare sa livreze un document oficial nici in doua saptamani, treaba asta va trage in jos.
Lăcrămioara Bojor
Lăcrămioara Bojor2 ani în urmă
Foarte plăcut impresionată de doamna de la ghișeu, o doamnă brunetă, păcat că nu am observat și numele să pot specifica, am avut o problemă cu întârzierea permisului, și nu a existat motiv pentru a mă programa, așadar am mers fără programare și a vorbit foarte frumos și m-a și ajutat cu problema avută, precum și cu o altă doamnă care venise cu aproximativ 20 de minute înainte de programare, foarte politicos și călduros a rugat-o să aștepte ora programării, foarte frumos comportamentul doamnei față de oamenii ✨✨
Alex
Alex2 ani în urmă
O stea pentru ca mai putin nu se poate. Programarea pentru transcriere e peste doua luni. Cu talonul instrainat pot circula 30 de zile. Dosarul pentru inmatriculare e la fel de stufos. Telefonul e fix degeaba, nu raspunde nimeni.
update: dupa mai bine de doua luni de asteptat, actele
de inmatriculare sunt depuse. intre timp am descoperit sectiunea "verificare stare inmatriculare" pe siteul drpciv, am intrat si eu sa vad daca mi-au fost emise numerele negre sau nu..ca a trecut o saptamana de cand am depus actele.. si ce sa vezi, ca sa verific daca au fost numerele facute sau nu... imi cere serie de sasiu si ghici ce mai?! NUMAR DE INMATRICULARE. da' de unde sa va dau numar de inmatriculare nebunilor, daca eu asta astept de la voi?
la numarul de telefon de pe site in continuare nu raspunde nimeni...sunteti de toata jena.
Dragos Sebastian
Dragos Sebastian2 ani în urmă
Acest serviciu funcționează sub orice critica!!!! Te pun pe drumuri cu reguli birocratice și stupide până la începutul anului erau șpagari, te încordau daca mergeai fara firma de înmatriculări..... Apoi după ce i-am arestat pe aproape toți acuma sufla și in iaurt asta înseamnă că daca depui actele azi 7 zile le ia să emită altele 7 zile in care juridic ei îți interzic dreptul de a folosi mașina, lucru ilegal și abuziv. Daca ,,prostimea,, care eleboreaza regulile nu e convinsa de cei care le aplică sa eficientizeze activitatea după ce sa mai ți serviciul asta deschis. Externalizări serviciul la privați și mergeți domnilor la sapă!!!!!
Qwerty nicu
Qwerty nicu2 ani în urmă
Niste incompetenti ! Am depus dosarul pt transcriere in 13.10 2021 si nici azi in 21 nu sant gata actele si numerele! Mult mai rau ca pe vremea lui Ceausescu cu toata tehnologia din ziua de azi ,sânt praf! Romania lucrului bine facut....Bă nu va e rusine?
David Boldea
David Boldea2 ani în urmă
Nu isi respecta programul de lucru. Merg la Iullius Town la info Center si aflu ca este deschis pana la 18:00. Te duci acolo dupa serviciu si gasesti ca este inchis. Timp pierdut aiurea. Daca mergi sa intrebi ceva, nimeni nu stie nimic, habarnisti total. La numarul de telefon afisat pe google nu raspunde nimeni. Am lasat reclamatie si la Iullius Town la Centru de informare
Daniel Zambilel
Daniel Zambilel2 ani în urmă
MODALITATEA DE PRESCHIMBARE PERMIS AUTO! Dosarul pt preschimbare trebuie sa contina: copie dupa buletin, buletin original, permis conducere original, analizele medicale si dovada achitarii taxei de preschimbare (89 lei). Taxa de preschimbare se poate achita pe Ghiseul.ro ->Taxa Permis (caz in care nu mai este necesar sa aveti la dosar dovada de achitare) sau la CEC/filiale. FOARTE IMPORTANT: preschimbarea permiselor se face numai cu programare online la dcrpiv.ro, fara aceasta stati degeaba la coada chiar daca aveti dosarul complet, mai ales in zilele aglomerate. Taxa de preschimbare NU se mai poate plati la biroul de preschimbare, deci achitati-o inainte. Cu dosarul complet si cu programare, am stat cateva minute cat a durat sa imi faca poza pt noul permis. Succes!
Locații recomandate