/Timis/Servicii de mutare

Glovo

Strada Doctor Iosif Nemoianu, Timișoara 300011, România

Glovo
Servicii de mutare
2.2
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64C+49 Timișoara, România
glovoapp.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Nitro Ale
Nitro Ale2 ani în urmă
De fiecare data cand mi-am comandat ceva de la McDonald, mereu era ceva uitat, am incercat sa contactez glovo prin aplicatie sa le spun nemultumirea mea dar mesajul nu poate fi trimis aparent, banii primiti inapoi nu sunt nici macar trei sfert din pretul produsului!!! Extrem de neprofesional!!
Vlad Demian
Vlad Demian2 ani în urmă
comanda a venit cu mai multe produse lipsa. Glovo nu a restituit decat costul unui singur produs si atat. Restul e platit de cumparator. Nu gasesc unde pot sa ii contactez, site-ul e facut sa te pierzi in el, fara sa iti dea posibilitatea de contact
Andrei Riscu
Andrei Riscu2 ani în urmă
De groaza, și absolut incompetenți, îți blochează contul și când ii întrebi îți spun că sunt informații confidențiale. Pe lângă asta, trimiți actele ca să ți l deblocheze și durează 7 zile, pentru ca sunt de cea mai joasa speță. După ce termin voucherele, ma mut la Foodpanda, măcar acolo au respect față de client.
Edit: Au trecut mai bine de 3 luni, nici acum nu mi-au deblocat contul și nici măcar nu am primit vreo informare despre statusul problemei. Glovo România, extrem de incapabili și incompetenți.
Crina Pavel
Crina Pavel2 ani în urmă
Au livrat comanda incompleta pentru a nu beneficia de o reducere acordata de ei pentru comenzi ce depasesc o anumita suma.
Liliana Balica
Liliana Balica2 ani în urmă
Am comandat meniu crispy,clatite banatene si papanasi.Am primit din comanda doar meniul crispy,desertul nu.Nu mi se pare normal sa primesti doar jumatate din comanda.🤯🤯🤯
%%
%%4 ani în urmă
S-a efectuat o comanda de 66 de lei, care la livrare a ajuns pe bon sa fie 71 de lei..CUMVA, asa din burta lor, si dupa ce mi s-a inmanat comanda, curierul a semnalat ca desi banii au disparut de pe card, ei nu au primit nimic si ca trebuie sa renunt la comanda. In incercarea curierului de a reglementa situatia, cand a intrebat ce este de facut, suportul tehnic i-a raspuns, citez: " ce vrei tu ". Rusine gunoaielor. Am uitat sa mentionez ca au incercat sa-mi cheleasca si a doua oara banii de pe card, dupa ce au facut ei schimbare de pret in timp real. Absolut dezgustatori!
Gabriel david
Gabriel david2 ani în urmă
Curier.. Draghici... Sau cu plm o cheamă... Ajunge cu intirziere de 15 min, nu are cum sa dea rest.. Cauta "" " alimentara sa schimbe banii" "" vb vulgar!!! Timișoara Aradului!!!!!!!! Ultima comanda la Glovo ***!!!! Ma piș pa firma voastră de curierat!!!!! Ma piiiiiiiiis pe GLOVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melinda Palocz
Melinda Palocz2 ani în urmă
Nu recomand Glovo ! Produse lipsă și nu unul, printre care și pâinea ( comandă Kaufland) , curier irascibil, întârziere, te blochează dacă faci reclamație sau nu se trimite ...
Locații recomandate