/Timis/Servicii de mutare

UPS Cluj Napoca Center

Strada Traian Vuia 204, Cluj-Napoca 400000, România

UPS Cluj Napoca Center
Servicii de mutare
2.3
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJJ+4V Cluj-Napoca, România
+40 21 233 8877
ups.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugen Andrei
Eugen Andrei2 ani în urmă
Aceasta firma de curierat este una profesionala si fara indoiala, cea mai buna din punctul meu de vedere.

Coletele ajung de cele mai multe ori mai repede decat data estimativa, curierii sunt amabili, cei de la serviciul cu clientii de asemenea.

In legatura cu coletele pierdute sau care intarzie, problema este la cei de la vama, nu la ei. De cele mai multe ori acestia le pierd.

Ce consider ca poate fi imbunatatit, accesul la mai multe detalii cand se face urmarirea coletului. Exemplu, adresa de livrare, statutul comenzii sa se respecte.

In rest, recomand fara frica UPS.
PB 99
PB 992 ani în urmă
Am aflat că urmează sa primesc un colet de pe Amazon prin UPS și am căutat să văd recenziile. Firește că m-am speriat când am văzut steluțele puține primite. Pe scurt, tracking-ul spunea livrare astăzi, pana la ora 20. Am primit coletul astăzi, înainte de ora 13. Am avut parte de un curier politicos, cum rar am întâlnit la alte companii de curierat. Concluzia ar fi că probabil uneori e si vina celor care expediază și mai mult, e important să ai parte de un curier cu bun simț. Nu pot sa explic ce s-a întâmplat în cazurile celorlați care au lăsat review.uri aici, dar pot spune ca eu am avut o experiență cum rar am întâlnit la celelalte firme atunci când nu implica EasyBox.
Alexandru Baciu
Alexandru Baciu2 ani în urmă
De evitat cu orice pret!!!

Pe data de 8 noiembrie 2021 a fost expediat coletul din Germania si a ajuns in Romania (Cluj-Napoca) pe data de 10 noiembrie (la doua zile distanta). Data care in prima instanta mi-a fost mentionata ca data de livrare.

De atunci, UPS a retinut pachetul in depozitul lor din Cluj-Napoca, punandu-mi comanda sub statusul: "Due to operating conditions, your package may be delayed.", urmand ca mai apoi sa furnizeze o data exacta pentru livrare (ceea ce nu s-a mai intamplat).

Astazi, 19 noiembrie 2021, sunt instiintat ca pachetul a fost pierdut si ca a inceput o investigatie interna pentru a localiza coletul. Compania din Germania de la care am comandat produsele si care mi-a livrat coletul prin UPS a fost si ea instiintata si m-a contactat imediat. Au fost profesionisti si mi-au oferit varianta retrimiterii unei comenzi identice sau cea a returnarii banilor. Bineinteles ca am optat pentru returnarea banilor, mentionand ca nu voi mai efectua nici o comanda in viitor cat timp aceasta firma de curierat este implicata.

Aveti mare grija cand va lasati coletele pe mana celor de la UPS (contractorul din Romania cel putin). O experienta neplacuta...nu recomand nimanui.
Negrea Cosmin
Negrea Cosmin2 ani în urmă
Jale! Sub orice critica! Firma de carton! Trimis colet din Germania in data de 13.10.2021, ajunge in Romania in data de 15.10.2021 in depozitul din Cluj. Astazi 28.10.2021 inca nu am primit coletul. Pe site arată ca este retinut la Cluj si urmeaza sa fie livrat. Am facut pana acuma 3 sezizari la ei din pacate acelasi raspuns ,, Daca nu ajunge astazi sunati maine,, Cu tot respectul dar cat sa mai astept? Cat sa mai sun? Nu se poate asa ceva! Evitati pe cat posibil aceasta firma!
Bogdan Harsan
Bogdan Harsan2 ani în urmă
Fac comanda la o pereche de sneackersi nu dau nume,platesc livrare express ( 60 lei )
In data de 26.10.2021 orele 17 am plasat comanda.In 27.10.2021 dimineata la ora 8 coletul era deja in Cluj din Olanda.Este 29.10.2021 si inca pachetul mei sta bine mersi la Cluj in ideea in care eu am platit livrare express.Sun la sediu central sa rog sa mi se dea un numar de telefon de la Cluj si imi spun ca nu au numere de telefon de acolo de parca am traii in anii 1900.Sa va fie rusine!!! Cele mai slabe servicii de curierat intalnite de mine!!! Daca s-ar putea da nota 0,ar fi mult si aia!!!
Zoltán Ormos
Zoltán Ormos2 ani în urmă
Personal ft amabil atât la suportul telefonic cât și personal la sediu.
Nici cu șoferii nu am avut neplăceri. Ar mai fi unele îmbunătățiri în procedurile interne, dar per ansamblu am fost ft mulțumit de serviciile lor. În comparație cu firmele de curierat interne (fan, sameday, etc) sunt de nota 10.
Stare 0306
Stare 03062 ani în urmă
Am dat o steluță ca nu pot mai puțin de atât, firma mai dezastruoasa de curierat ca asta n am văzut in viața mea. Faceți un bine oamenilor și Închideți va firma, lăsați pe cineva capabili, lumea va fi mai mulțumită cu siguranța. Feriți-vă oameni buni, dacă vreți sa va primiți totuși coletul.
Corneliu Cosman
Corneliu Cosman2 ani în urmă
Cel mai slow serviciu de curierat. Il depaseste pana si Posta romana la rapiditate. Daca se putea sa las 0 stele, le ofeream cu placere.
Locații recomandate