/Timis/Servicii de mutare

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc - Serviciul Teritorial Vest - Timișoara

Str. Mareșal Constantin Prezan 89, Timișoara, România

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc - Serviciul Teritorial Vest - Timișoara
Servicii de mutare
5
1 recenzii
1 comentarii
Indicații de orientare
P6JX+G5 Timișoara, România
+40 356 220 100
onjn.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Ioan Dudu
Alexandru Ioan Dudu4 ani în urmă
Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc este organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului Romaniei, înființat prin OUG nr.20/27.03.2013, aprobată prin Legea nr. 227/19.07.2013, care funcționează în conformitate cu prevederile HG nr.298/29.05.2013, modificată și completată prin HG nr.644/28.08.2013.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a fost înființat ca organism unic de specialitate în scopul gestionării unitare a unor baze de date și a unui sistem informatic de monitorizare și control care să permită diminuarea evaziunii fiscale în domeniu și creșterea încasării taxelor și impozitelor la bugetul de stat.

La baza înființării Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, a stat și necesitatea îmbunătățirii și adaptării reglementărilor jocurilor de noroc la dinamica acestui domeniu extrem de activ, cu implicații sociale asupra unor categorii vulnerabile, ținând seama de necesitatea asigurării prevenirii dependenței de jocuri de noroc și a protecției minorilor.

Reglementarea corectă, echitabilă, responsabilă și transparentă, combaterea sectorului ilegal al jocurilor de noroc prin consolidarea instrumentelor tehnice și juridice care permit depistarea și sancționarea operatorilor ilegali, promovarea unei oferte legale de servicii sigure și de calitate în domeniul jocurilor de noroc, sunt direcții prioritare pentru Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.
Locații recomandate