/Suceava/Servicii de mutare

Depozit Sameday Delivery Suceava

Aleea Dumbrăvii nr 10, Suceava 720152, România

Depozit Sameday Delivery Suceava
Servicii de mutare
2.7
110 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
M7H8+C6 Suceava, România
+40 330 401 340
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hulubas Daniela1 an în urmă
Am comandat 4 produse emag. 3 dintre ele trebuiau sa ajunga azi, 10 febr. 2023, dar surpriza, am primit doar 2, iar la status apare ca au fost livrate toate. Un singur cod primit, doua cutii deschise. Unde este al treilea produs, fiindca am primit doar 2? Ma adresez ANPC?
Elena Timpescu
Elena Timpescu2 ani în urmă
Pachetele de la eMAG ajung mereu degradate și pe lângă asta tupeul curierilor este de o nesimțire ieșită din comun. Dacă ai mai mult de un colet te pune sa cobori sa ți le iei(in condițiile în care eu am copil mic și nu pot sa îl las singur în casa) Astăzi curierul cu pricina mi-a zis ca el nu este sclavul meu sa îmi care coletele. Dacă as fi putut da 5 stele cu minus le-aș fi dat cu siguranță.
Cristina moldoveanu
Cristina moldoveanu2 ani în urmă
Zero stele, dar sunt nevoită să dau o stea pentru a posta recenzia. Sunteți parteneri Emag, am fost obligată să lucrez cu această firmă de toată jena. Sper pe viitor să își găsească alți curieri! Și plătiți și cu tupeu, începând de la fata care răspunde și până la soferi.
Miranda Price
Miranda Price2 ani în urmă
Eu plătesc ca transportul să ajungă până acasă, da? Nu plătesc să fiu nevoită să vin unde vrea curierul deoarece săracul de el, e prea încuiat la minte să înțeleagă traseul explicat! Și după ce că mă poarta unde vrea el mai are și tupeul să comenteze înapoi și să vorbească grosolan și în bătaie de joc!
Dragos Mih
Dragos Mih2 ani în urmă
Cei mai comozi curieri, am avut un colet de 30kg pe care mi l-a lăsat la parter, motivul fiind timpul de care el nu dispune. O sa va evit pe viitor comozilor
Skipp Bro'
Skipp Bro'2 ani în urmă
Cea mai proastă firmă de curierat, se axează pe firme iar la persoanele fizice livrează la pulivară, cu fancourier ai produsul în 24h în timp ce aici trebuie să te rogi de ei 4 zile să aducă o amărâtă de cutie sau un plic. Primesc mesaj că nu am fost găsit să îmi livreze coletu și nici măcar nu m-a contactat nimeni. Nici o stea nu a-ți merita.
DavidescusTech
DavidescusTech2 ani în urmă
De obicei vin mult mai târziu decât Fan Courier. Plimbă coletele în transport și nu le aduc tot atunci la client ci de-abia a doua - a treia zi. Nu recomand.
Ionut Motrici
Ionut Motrici2 ani în urmă
Prompti si foarte seriosi. Comanda o aduce la timp. Spor la treaba si numai bine Sameday. 🔝🔝🔝
Radu Mantea
Radu Mantea2 ani în urmă
Produse deteriorate și nu e prima data. Sunteți jalnici
Locații recomandate