/Satu mare/Servicii de mutare

OLIMPIA TRAVEL S.R.L.

Strada Aurel Vlaicu nr.76/A, Satu Mare 440122, România

OLIMPIA TRAVEL S.R.L.
Servicii de mutare
3.2
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RR7X+G9 Satu Mare, România
+40 261 750 118
olimpiatravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ingrid Sas
Ingrid Sas2 ani în urmă
Cea mai IMPERTINENTĂ firmă de transport! Părinții mei aveau o rezervare spre Elveția pe care "profesioniștii" de la Olimpia Travel au anulat-o cu o zi înainte de data plecării, fără nicio problemă... Fac absolut ce vor fără nicio urmă de responsabilitate. Probabil au făcut-o în nenumărate rânduri. Pur și simplu își bat joc de oameni, fără vreo urmă de regret.
In cazul nostru nici măcar nu s-a pus problema de o scuză din partea lor... "doamna" care a răspuns la telefon a vorbit foarte nonșalant și evaziv, de parcă ceea ce s-a întâmplat a fost perfect normal. Niște incompetenți și nesimțiți pe deasupra. Să nu faceți greșeala să apelați la ei!
Alex v
Alex v2 ani în urmă
Suntem multumiti de serviciile de curierat Olimpia Travel. Trimitem de mult colete in Portugalia si au ajuns mereu ok. 🙂
Roxana Tudose
Roxana Tudose2 ani în urmă
Am avut de trimis un colet, am sunat ca să știu ora la care urmau să ajungă în Albufeira (Portugalia) au spus că in jur de ora 13h.
Am ajuns la locul respectiv cu 15 minute înainte, am așteptat 30 minute. Iar când am sunat au fost foarte aroganți spunând că sunt plecați de la 12 și câteva minute și dacă vreau să mă duc după ei.
Gaic ancuta
Gaic ancuta2 ani în urmă
O firma extrem de neserioasa.Sterge comentariile negative pe pagina de facebook.Am facut rezervare spre Elvetia de aproximativ doua saptamani,Cu o zi inainte de plecare m-au contactat sa confirm rezervarea,iar dupa o ora au anulat plecarea,De evitat,preturi exagerate,nu te poti baza pe ei!!!!!!!!!!!!!!
Ioana Olteanu
Ioana Olteanu2 ani în urmă
O firma foarte "serioasa" cu șoferi care conduc microbuze prin toată tara nefiind angajați. Unul dintre șoferi, pe numele lui Cormoș Adrian, conduce prin tara fără niciun contract de munca. În momentul în care am sunat la firma mi s-a spus ca nu îmi pot da detalii despre angajați. Oare ITM-UL ce spune? Am sa aflu curând și după aceea va scriu, tot aici.
Courage ilie
Courage ilie2 ani în urmă
Am fost mințiți de 3 ori cu privire la prețul coletului am hotărât sa plătim la șofer când ridica coletul și de ciuda ca nu mai poate fura nu nea adus coletul au mințit ca au fost amendați la vama dar coletul meu nu a ieșit din România ma bucur ca mam scăpat de astfel de oameni
Mihai Rosu
Mihai Rosu2 ani în urmă
In ciuda faptului ca am vazut recenzii proaste din partea altor persoane la adresa acestei firme, am zis totusi 'sa risc' si sa trimit cu aceasta firma pachet din Germania catre Galati si spre surprinderea mea a ajuns foarte repede. Atat soferii cat si doamna de la dispecerat s-au tinut de cuvant cand au zis o anumita ora(bine, +/- cateva minute dar prea putin conteaza).
Nu inteleg de ce alte persoane se plang ca au intarziat cateva ore, posibil ei nu sunt soferi. Daca e aglomerata autostrada e si normal sa se intarzie sau Doamne fereste vreun accident.
Recomand!
Pascal Viorica
Pascal Viorica2 ani în urmă
Buna am avut o experiență foarte urâtă cu această firma,înainte de plecare li sau stricat autocarul ne-au amagit din 2 in 2 ore ca placam pana a doua zi cand la fel sa repetat situatia,după multe ore de așteptare acestia ne trasfera altei companii in alt autocar, soferii ne.au promis ca vom merge pana la București cu acest autocat(specific ca fiecare persoana atunci cand a platit stia ca va ajunge in orasul din care face parte)dar nu ne.au spus ca vom ajunge la București dar numai dupa ce autocarul respectiv isi va face traseul lui de la vama acestia aveau traseu de la Oradea Cluj ,Bistrița, Vatra Dornei,Pitra Neamt..si tot asa am ocolit jumatate de tara pana am ajuns si noi la Bucurestin...multi am renuntat pe drum..un drum din Londra foarte greu deci nu recomand si lăsând la o parte ca ne.au amagit ore intregi ca plecam in 2 ore soferii de la Olimpia ne vorbeau urat atunci cand ceream explicatii la tefo despre plecare...si ne-au mintit pe tot parcursul drumului (au fost cu noi in autocat pana la Oradea )ca ne vor lasa pana la destinatiile fiecăruia. Nu recomand!!!!
Locații recomandate