/Salaj/Servicii de mutare

Sameday Courier Zalau

Strada Spicului 4, Zalău 457070, România

Servicii de mutare
2.3
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
62G7+M6 Zalău, România
+40 371 480 127
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristiana Lupas
Cristiana Lupas2 ani în urmă
Am comandat un produs de pe un site de incaltaminte Benaza, am primit un email Sambata la ora 15:02 , cum ca coletul meu a ajuns in easybox am ajuns Luni la ora 13:00 sa-l ridic cand colo coletul meu nu mai era…. Ii contactez si am
Vb cu o consultanta plictisita, cu raspunsuri citite de pe hartie, care mi-a raspuns flecmatic: “ca daca sunt nemultumita, sa imi comand inca o data coletul ca ea oricum nu are ce sa faca…”
Asta da CUSTOMER SERVICE
Vlad Bejinariu
Vlad Bejinariu2 ani în urmă
Aceasta stea ar trebui împărțită între ei și eMAG, servicii execrabile:
Am comandat un laptop de care aveam nevoie imediata, pe site era estimata livrarea luni, 13 septembrie în a doua parte a zilei.
În consecință, mi-am asumat ca livrarea ajunge în perioada respectiva, iar eu am fost plecat din localitate. În schimb, a ajuns în 11, iar pana luni la ora 12, a fost deja trimisa înapoi (cu toate ca pe eMAG era specificat ca poate fi ridicata în intervalul 11-14 septembrie). Am sunat la ei, mi-au promis ca fac tot posibilul sa se întoarcă, ba chiar mi-au cerut și adresa (specificând ca trebuie sa fie același oraș, iar, eu deși voiam sa plec din localitate, am rămas). Cu o zi după (fără sa încerce sa ma contacteze mai devreme sau sa îmi trimită vreun mail), m-au sunat sa îmi spună ca nu se poate, deși m-au asigurat anterior ca vor încerca și ca sunt șanse mari sa reușească.
Prin urmare fără laptop, deși am nevoie mare de curând. Nu recomand, pot să-și bage serviciile de curierat undeva :)
Erika plault
Erika plault2 ani în urmă
Buna ziua, cum ati vazut mai jos .... daca intr-o zi va trece prin minte sa uitilizati aceasta companie , uitati repede !!!! Sunt foarte neseriosi
Carmen Negrea
Carmen Negrea4 ani în urmă
Eu nu pot sa spun decat de bine.
M-a sunat curierul intr-o zi de vineri si nu am reusit sa ridic coletul in aceea zi.
Desi initial, mi s-a spus sa il ridic luni de la sediu, curierul m-a sunat luni dimineata ca mi l-a adus la adresa de destinatie. MULTUMESC
Bejan Viorel
Bejan Viorel2 ani în urmă
De evitat! Au trimis mail la firma "Vanzator" ca vreau livrare in alta zi.
{daca nu dai o stea nu poti sa postezi)
Erzsebet Miszti
Erzsebet Miszti2 ani în urmă
In ciuda recenziilor negative,astazi am avut o surpriza placuta.Am plasat ieri comanda pt. aragaz, astazi am primit comanda,curier foarte amabil.Multumesc Sameday.
Gabriel Briota
Gabriel Briota2 ani în urmă
IN ATENTIA CONDUCERII FIRMEI DE CURIERAT SAMEDAY CURIER. Regret ca sunt nevoit sa ma exprim asa dar agentul de pe satul Cerbesti este un agent care face de rusine firma de curierat de felul cum se adreseaza clientilor si le impune sa stea cu telefonul in buzunar daca vrem sa ne livreze coletul , el nu livreaza la adresa daca nu poti raspunde pe moment la telefon el nu mai vine , RUSINE cu un astfel de agent care-si ia salariul din taxele noastre de transport , azi 13.06.20 Cerbesti ,com. POIENI-CLUJ.
Alex pop
Alex pop2 ani în urmă
Cei mai prosti curieri de pe zona
Locații recomandate