/Prahova/Servicii de mutare

Urgent Cargus

Strada Târgoviștei 5, Ploiești 100301, România

Urgent Cargus
Servicii de mutare
3.1
467 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
WXRQ+23 Ploiești, România
+40 745 303 260
cargus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
GABI312 zile în urmă
Oameni foarte tupeiști, fără pic de bun simt și lipsiți de profesionalism.
De un an de zile evit sa colaborez cu ei, dar mai sunt comenzi pe care le primesc prin ei și de fiecare data interacțiunea este jalnica.
Krisss Kros
Krisss Kros2 ani în urmă
Cu siguranta Cargus ofera cele mai proaste servicii de curierat, dintre cele 6 firme de acest fel, cu care lucrez. Serviciul de asistenta clienti la Cargus este practic inexistent. Nu raspunde nimeni la telefon, iar apelul se inchide automat dupa 20 de minute. Nu se pot reprograma livrariile cu mai mult de 24 de ore, ceea ce mi se pare incredibil. Curierii (cel putin in zona mea) sunt de cea mai joasa speta - foarte aroganti, lasa intentionat colete in depozit si nu le incarca in masini spre livrare cand stiu ca nu le iese spaga, spun ca nu le merge POS-ul daca vrei sa platesti vreun ramburs cu cardul (desi Cargus se lauda cu acest nou serviciu), nu se prezinta la adresa si insista sa te deplasezi tu la vreo adresa alaturata unde este el prezent si multe, multe, multe altele!
Zavoi Adrian
Zavoi Adrian2 ani în urmă
Am pus luni la ora 09.00 un pachet mic 500 grame de la Ploiesti pentru Bacau miau zis ca ajunge a doua zi dimineata am platit 25 ron acum cand scriu este miercuri ora 19.30 si nu a ajuns. Am vorbit cu destinatarul si nu a ajuns. Nu recomand la nimeni sa trimita ceva cu ei.
Marius M.
Marius M.2 ani în urmă
0 barat! Nu raspunde nimeni, nu primesti o informatie pe nici o cale(e-mail, telefon, etc). O firma de curierat la cele mai joase standarde.
Pe B2B - praf si pulbere.
Claudia Toma
Claudia Toma2 ani în urmă
Foarte, foarte neserioși. Cel mai probabil următoarele comenzi online ale mele vor fi condiționate de firma de curierat. Coletul mi-a fost returnat la sediu din motiv ca nu am fost de găsit 2 zile....(am fost într-o bulă)🤨.La telefon răspund când vor ei.Am istoricul apelurilor, dar nu interesează pe nimeni.
Alexandra Bănică
Alexandra Bănică2 ani în urmă
daca vreodata vreti sa cumparati ceva sau sa trimiteti cu cargus....mai bine nu. de doua ori consecutiv mi se greseste adresa de livrare si mi se blocheaza un colet in alta locatie. in call center esti tratat ca un nimic... jalnic...nici coltul unei stele nu ar merita....
Geta Anghel
Geta Anghel2 ani în urmă
O firma de curierat rapid cu angajați serviabili și săritori. Am rezolvat totul cu celeritate și plicul cu acte a ajuns în siguranță de la Ploiești în Timișoara în mai puțin de 24 ore!
Recomand cu încredere!
Liana Sandru
Liana Sandru2 ani în urmă
Am dus plicul la sediul Cargus din Ploiesti, vineri in jurul orei 16, am platit pentru livrare sâmbătă 7 lei in plus fata de tariful normal si plicul a ajuns luni dupa ora 12. Ar trebui să cer banii inapoi?
Georgiana Voicila
Georgiana Voicila2 ani în urmă
Cea mai prosta firma de curierat!!!! Angajații lor scot chitanțele coletelor, pentru că ei nu știu că tu plătești cu cardul. Ca atare adio colet!! Suni la sediul lor cu orele, nu răspunde nimeni! Coletele pe care le așteptăm de la ei poate trebuiesc să ajungă în alte țări, mie cine îmi plătește?????
Locații recomandate