/Olt/Servicii de mutare

Sameday Courier

Strada Cireașov 20, Slatina 050070, România

Sameday Courier
Servicii de mutare
2.5
137 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9PM+98 Slatina, România
+40 765 989 550
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex banica
Alex banica2 ani în urmă
Am sunat la ei (voiam sa stiu daca ajunge azi coletul dupa ce am primit mesaj si deja era 4 dupa-amiaza) si robotul mi-a spus ca eram numarul 30 in coada, am asteptat 40 de minute in apel, si cand am ajuns numaru 4 in coada mi s-a zis ca operatorii nostri sunt ocupati si a inchis. Nu am cuvinte sa descriu ce frustrant este acest lucru, oricum de fiecare data cand same day mi-a adus ceva ba era deteriorat, ba spart( o oglinda), ba a ajuns cu inatarziere. Cea mai proasta firma de curierat, sa va fereasca dumnezeu de ei.
Ana Costa
Ana Costa2 ani în urmă
Am așteptat toata ziua pachetul fara a primii un telefon seara mi se trimite un mesaj ca pachetul va fi returnat .
Nu este prima oara când se intampla asa.Avand in vedere ca sunt mereu acasa nu cred ca exista scuză.
Andy Phantomhive
Andy Phantomhive2 ani în urmă
Ce pot sa zic despre aceasta firma? Probabil deja stie toata lumea ce fel de firma este... Ei nu stiu cand vin coletele, nu vor sa aduca coletele la usa, nu au bani sa schimbe si multe altele.
Suni la ei, astepti 30 minute, iar apoi iti inchide si trebuie sa astepti din nou la coada. Nici nu vreau sa aud de firma asta.
Prefer sa nu mai dau comenzi de la Emag fix din aceasta cauza, pentru ca imi livreaza ei.
Mokka 87
Mokka 872 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism....intr-o saptamana mi.au incurcat 2 comenzi in easybox.....prima comanda mi.au plasat.o incomplet iar cea dea doua au incurcat coletele cu altcineva...cea mai slaba firma dd curierat cu care am lucrat vreodata
Altuldefirme firme
Altuldefirme firme2 ani în urmă
Cum lucreze firmele cu ei? De ce? Nu inteleg cum poti sa te respecti ca firma si sa lucrezi cu asemenea firma de curierat
Mihaela Duiu
Mihaela Duiu2 ani în urmă
In ciuda celor mai multe recenzii citite, experiența mea cu cei de la Sameday a fost foarte buna. Personalul a anunțat sosirea coletului și interacțiunea a fost bazată pe respect. Nu am avut o discrepanta intre suma produsului și cea solicitată de curier.
Poate am avut noroc sau s-a renunțat la vechii angajați. Părerea mea este că totuși ar trebui să dați o șansă și firmelor mai mici.
Wut TFK
Wut TFK2 ani în urmă
Cand vine curierul la usa, iti zice ca nu are sa-ti schimbe banii(i-am dat 50 lei si trebuia sa-mi dea rest 25), ce era de facut? Statea si se uita la mine ca la tablou, astepta sa ii las aia 25 de lei probabil. Am cautat prin toata casa banuti de 50 de bani ca sa ii dau lui, nu este posibil asa ceva. Dupa ce si-a primit banii, a plecat cu o scarba din aia, de parca era vina mea ca nu are el bani sa-mi schimbe. Sper sa se duca cat mai repede firma asta de 2 lei, nu are ce sa caute pe piata din Romania.
David Badea
David Badea2 ani în urmă
Colet preluat la ora 10:27 ,pt a fi pus în easybox și este ceasul 12:05 și nici acum nu a fost depus coletul în easybox.....zero barat la capitolul asta ma așteptăm la ceva mai rapid
Locații recomandate