/Olt/Servicii de mutare

ALBERT COMIMPEX SRL

Sat Catanele, Nr. 32B, 117221, România

ALBERT COMIMPEX SRL
Servicii de mutare
4.2
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RX2X+HW Catanele, România
+40 248 212 999
albertcomimpex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Tivirichi
Mariana Tivirichi2 ani în urmă
Colaboram de ceva timp si sunt foarte multumita, marfa ajunge in stare buna , nimic lipsa , soferii foarte ok si flexibili , personalul de la birou foarte profesional , intelegatori si rapizi . RECOMAND !
Bianca B
Bianca B2 ani în urmă
Draga fost partener,
Pentru serviciile de transport PLATITE LA TIMP, dorim sa aducem la cunostinta actualilor sau viitorilor tai clienti urmatoarele:
- marfa lipsa in mod constant la descarcare, ajungandu-se pana la sume de cateva sute de euro per transport - s-a constatat ca marfa a fost preluata in integralitate de la funrizorii nostri, insa pe drum s-a "evaporat" (poze, video, etc.) - Dna. Mirabela CIORCHINA, colaboratoarea dumneavoastra, va poate da toate detaliile necesare. Pentru informatie, marfa transportata cu alte firme de transport ajunge intotdeauna intacta !
- marfa care ajunge la destinatie in numar mai mare de paleti decat ceea ce s-a preluat - exemplu: 2 paleti preluati din Romania, ajunsi la destinatie 3 paleti si un sfert ! (plata fiind ceruta la palet ! -> cauta "greseala" !)
- cutii cu marfa congelata platita si preluata de la producatori, transport platit de asemenea si neprimita nici pana in ziua de astazi (a trecut mai bine de un an si noi tot o asteptam !) !!!
- deteriorarea marfii transportate prin aruncarea cutiilor cu marfa alimentara pe carosabil de catre colaboratorii dumneavoastra (video in posesia acestora)
- comenzi date de transport, promise si neefectuate - nu ezita sa va lase cu ochii-n soare cand va e lumea mai draga !
- date de livrare nerespectate, de ore nici nu poate fi vorba, le cereti mult prea mult
- vocabularul de mahala si injuriile la adressa clientului utilizate de soferii dumneavoastra - exemplu : clienti tratati de "putari ordinari"
- soferi care isi dau numarul personal de telefon clientilor magazinului nostru pentru a le aduce produse alimentare si tigarete din Romania, chiar in fata beneficiarului (cica isi permit ca lucreaza la firma "de mai bine de 12 ani") -> lesne de inteles unde "pleaca" marfa alimentara lipsa la aproape fiecare transport efectuat !
Prefer sa ma opresc aici pentru ca mie imi este rusine de rusinea voastra, a colaboratorilor vostri si a managementului defectuos ! Spune o vorba romaneasca : "De la cap se impute pestele" sau "Cum ii turcu-i si pistolul".
Mi-ar fi placut sa fiu contactata de administratia firmei in momentul nenumaratelor sesizari facute atat in scris, cat si telefonic, insa nu am avut din pacate aceasta sansa. Incercati si dumneavostra, poate voi sunteti mai norocosi; noua ni s-a comunicat faptul ca patronii sunt "la sauna" sau "in plimbare".
Pentru toate acestea ne-am dispensat fara niciun regret de "serviciile" firmei dumneavoastra si incurajam actualii si viitorii clienti sa fie intransigenti in tot ceea ce am relatat mai sus, le va fi cu siguranta de mare folos.
Un fost client international, pardon "putar ordinar" - in viziunea colaboratorilor acestei firme.
Liviu Matran
Liviu Matran3 ani în urmă
Foarte prost programul! Deschid la ora 9!!!
Cippy cipi
Cippy cipi5 ani în urmă
Societatea ofera seriozitate maxima si siguranta in domeniul transportului de marfuri, in special bunuri consumptibile prin semiremorci dotate corespunzator
Florin Olteanu
Florin Olteanu2 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism, acestea sunt cuvintele cu care aș descrie aceasta echipă minunată.
Recomand cu toată încrederea !
În numele magazinului românesc Cireșan din Franța, Strasbourg, vă multumesc !
Catalin Stoica
Catalin Stoica2 ani în urmă
Firma de transport cu personal calificat temperatura controlată certificata intr un cuvant seriozitate calitate profesionalism
George Manole
George Manole2 ani în urmă
O locatie excelenta pentru activitatea de transport..centru de logistica de nota 10
RECOMAND 100%
Catalin Ungureanu
Catalin Ungureanu2 ani în urmă
Jalnic .... oamenii care vorbesc că la ușă cortului..
Dacă mergeți,, colegii pt. angajare.
Locații recomandate