/Neamt/Servicii de mutare

Fan Courier

Str. Artera Ocolitoare, 611052, România

Fan Courier
Servicii de mutare
3.5
336 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WW99+WH Roman, România
+40 721 280 193
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 7–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Asujsk suihjsjkds
Asujsk suihjsjkds2 ani în urmă
Curierul nu a vrut sa aducă comanda la 2 străzi distanta. S-a întâlnit hotu cu prostu? Niște leneși.
Paraschiv Bogdan
Paraschiv Bogdan2 ani în urmă
Dintre toate firmele de transport, parcă cu ei m-am înțeles cel mai bine. În Roman sunt super fain amplasați. La.marginea orașului dar foarte aproape de centru. Daca știi să cobori prin spatele pieței, ajungi la ei in 2 minute. Parcarea mare, nu exista sa nu găsești în loc în curtea aia imensa a lor. Personal ok, se mișcă rapid, nu aștepți aiurea. Recomand.
PaulDND DND
PaulDND DND2 ani în urmă
Niște nesimți de oameni, astăzi in data de 18.10.2021 ma întors de 2 ori înapoi cu pretextul ca nu este destulă folie cu bule iar a doua oară a zis ca nu am polistiren in cutie. Trebuie sa trimit pur și simplu o bucată de piesa de mașină care era ambalat foarte bine în burete si apoi in cutie. 🤮Mi se face scârbă de fan Curier Roman
Rina Marmaleus
Rina Marmaleus2 ani în urmă
Acelasi excelent serviciu din partea agentului din zona Roman Musat (Smirodava) ca in toti anii precedenti. Sper ca firma sa aprecieze la justa valoare acest capital uman...
Sorin Rusu
Sorin Rusu2 ani în urmă
Coletul a fost livrat după 5 zile de întârziere, iar la telefon nu știu nici sa își ceara scuze. Incompetenți!
Sorin Rotaru
Sorin Rotaru2 ani în urmă
Ca nu ai oameni buni .... e lesne de înțeles. Tot antreprenoriatul românesc se confrunta cu aceeași problema. Dar sa trimiți niște țărănoi direct de pe tarla sa interacționeze cu oameni, asta este un gest de lipsa de profesionalism din partea managementului. Oare ce argument îți da dreptul tie, ca sofer Fan Curier, sa te crezi egalul lui Isus, ca atunci când te suna cineva pe care l-ai contactat cu 5 minute înainte și nu a putut sa-ti raspunda sa ii refuzi livrarea deși aveai toate coordonatele destinatarului? La ce mai folsesc atunci numele de strazi, numere sau coduri poștale?!
Cosmin Ignea
Cosmin Ignea2 ani în urmă
Produs achitat cu cardul, 1600 lei, pierdut de FanCourier. Termen solutionare: 90 de zile. Si ma intreaba pe mine cum arata coletul!!! De unde sa stiu, ca eu inca nu am intrat in posesia lui.
Andra Pătrăuceanu
Andra Pătrăuceanu2 ani în urmă
Cea mai neserioasa firma de curierat. Am încercat sa trimit un colet prin serviciul standard (care teoretic are ca termen 1-3 zile lucrătoare) și după ce ca a durat peste 5 zile sa ajungă coletul la sediul de unde trebuia sa plece spre destinatar, când ajunge la sediu apare cu status de retur, iar o zi mai târziu îmi ajunge înapoi acasă, iar eu trebuie sa plătesc costul de tur-retur. Toate astea in timp ce persoana la care trebuia sa ajungă mă întreabă ce se întâmpla cu coletul și de ce nu mai ajunge. Ce s-a întâmplat acolo de fapt? Datele erau completate corect, iar destinatarul aștepta coletul.
Locații recomandate