/Neamt/Servicii de mutare

Curier Dragon Star Ploiesti

Strada Rezervoarelor 2, Ploiești 100514, România

Curier Dragon Star Ploiesti
Servicii de mutare
2.5
55 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W2FJ+94 Ploiești, România
+40 21 9501
dragonstarcurier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
eu108 zile în urmă
Am apelat la ei pentru a aduce niste usi glisante si au ajuns franjuri, nu am mai avut ce sa fac cu ele, mdf-ul este ingaurit la propriu de la cate trantituri a primit iar sticla bucati, bucatele. Nu a rezistat nici macar polistirenul gros in care erau imbracate aceste usi. Nu apelati sub nici o forma la ei daca va doriti sa nu aveti surprize. Una peste alta, ei se spala pe maine, pun expeditorul sa-si asume orice dauna.
Silviana Tudorescu
Silviana Tudorescu2 ani în urmă
Am trimis colete din Uk si am platit aproape 1000 de lei pentru un serviciu de 2 bani.
Trebuie sa mentionez ca doamna de la dispecerat a fost deosebit de amabila si binevoitoare si din discutia cu dumneaei am aflat ca soferul Matiuc Dragos a cauzat intarzierea coletelor noastre pentru ca "a avut o problema personala de rezolvat". Ni s-a spus ca ajung coletele Joi, apoi ca Vineri. Apoi cel tarziu Sambata. Vineri ne-au spus ca Sambata nu lucreaza, si ca Luni ajung. Pana la urma le-am colectat noi de la depozit, toate cele peste 100 de kg.
Vad ca multi sunt nemultumiti si nu e un caz izolat.
Recomandarea mea este sa nu apelati la aceste servicii.
Andi Moraru
Andi Moraru2 ani în urmă
Se mai poate numi "curierat rapid" cand sun la voi de 4 zile si mi se zice ca imi vor fi livrate coletele de pe o zi pe alta?!
2 Stele pentru ca doamna de la receptie a fost de mare ajutor si cu mult bun simt. Multumesc!!
Nicoleta Dorina Cosma
Nicoleta Dorina Cosma2 ani în urmă
Am primit coletul desfacut din Ploiesti si cu produsele lipsa in jur de cateva sute de lei.Am trimis sesizare, cine stie can vor raspunde. Nu apelati la ei
Dragoș Ioniță
Dragoș Ioniță3 ani în urmă
Dacă trimiți coletul cu porumbelul ajunge mai repede. Când ajungi acolo ești întâmpinat de 2 persoane: un domn ( căruia nu am ce să îi reproșez) și o doamnă acră ca murăturile. Dacă ajungi de dimineață, îți strică toată ziua. Concluzia: servicii execrabile, personal la fel.
ALEXANDRA NEAMTU
ALEXANDRA NEAMTU2 ani în urmă
Dacă se poate chiar pe minus stele, se promite un timp de livrare și nu se respectă!
Vă doresc faliment rapid!
Ionut Dragan
Ionut Dragan2 ani în urmă
Urmează sa fac o reclamație , am primit coletul o banda de alergat , mi-a spus curierul factura și chitanța este in pachet , pachetul fiind sigilat , pe cutie absolut nimic de la firma de curierat un avb ceva , bine-nțeles in pachet nimic , nici factura nici chitanța , sun curierul ii spun și ce sa vezi trece el in alta zi sa îmi aducă chitanța , sun la firma de curierat la ei nu apare aceasta livrare , ce sa fac și ce sa zic ? Urmează reclamație și ce se poate face
Alina Șinca
Alina Șinca2 ani în urmă
Am dat o stea, dar nici aceasta nu o merita. Am trimis coletul din Satu Mare, cu destinatia Fulga de Sus, luni. A ajuns in Ploiesti marti dimineata, iar miercuri seara inca nu a ajuns la destinatie. Mi se pare strigator la cer. Nu recomand nimanui aceasta firma de curierat.
Nicolae Emanuel
Nicolae Emanuel2 ani în urmă
FOARTE NESERIOSI

Accepta doar ce vor ei, daca sunt bine dispusi sau nu. Astazi iti spun ca iti iau coletul, maine iti pot spune ca nu-l mai iau.
Si nu-si asuma raspunderea pentru colet in timpul transportului
Locații recomandate