/Mures/Servicii de mutare

FAN Courier

Loc Corunca, Nr. 3L5, Târgu Mureș 547367, România

FAN Courier
Servicii de mutare
2.9
939 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GJC4+89 Târgu Mureș, România
+40 722 603 725
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Ilea
Radu Ilea2 ani în urmă
Absolut penibili... Lenti, casierii povestesc intre ei, se misca in reluare...toate in timp ce mereu e coada.

P.S. Am dat doua stele pentru baietii care livreaza la locatie, ei se misca super. Altfel si o stea e prea mult. Aproape la fel de lenti ca DHL Cluj/biroul vamal.

P.S.2 Vorbim strict de Fan Curier Mures, in Bucuresti sunt fulger, expediere max 1-2 minute.

P.S. 3 : 2022, totul neschimbat... cate un om la 10 minute
Aurel Man
Aurel Man2 ani în urmă
Am facut ieri o comanda de ridicare a unui colet pentru azi, am primit un raspuns << comanda dvs. a fost inregistrata sub nr...... si pana astazi , dupa 24 de ore , nimic. Nu a venit nimeni sa ridice coletul. Asta e societate rapida de curierat? Asta e societate serioasa ?
GFX Animations
GFX Animations2 ani în urmă
Mesaje false cu "sa incercat livrarea azi la ora x" cand coletul statea bine in sediu. Am ridicat coletul din sediu, iar primesc mesaj cu "azi s-a incercat livrarea". Dezgustator. Orice scuza ca sa nu-i faca treaba. Cat pot sa evit firma asta o voi evita. Mersi
Sorin Luca
Sorin Luca2 ani în urmă
Bună ziua, oferiți o plajă prea mare pentru livrarea produselor. GLS oferă 24 de ore! Dvs 3 zile și agentul nicienu răspunde la telefon..... Nașpa rău!
PC Alpar
PC Alpar2 ani în urmă
Aștept coletul, primesc încă și mesaj deja dimineața la ora 9 căci ajunge coletul în ziua respectivă, apoi sun la ora 16:45 să văd ce e cu coletul meu, nu raspunde nimeni, căci zice robotul programul lor sa terminat pe la ora 17. Am căutat numărul scurt de contact, acolo au răspuns după 20 de minute, o femeie obosită și deloc simpatică, după ce a cerut awb-ul am primit răspunsul că am fost contactat și am cerut să fie livrat coletul în ziua următoare, am explicat că eu nu am fost contactat și am așteptat coletul fiindcă am primit și SMS că va fii livrat în ziua respectivă, mi a răspuns că asta e, se mai întâmplă, nici o scuză sau ne pare rău. No comment firma asta!
Red Wolf
Red Wolf2 ani în urmă
Să-ți ia 72 ore sa livrezi un colet din punctul A în punctul B în același oraș când ii spui clientului clar ca timpul estimativ de livrare e de maxim 24 ore ; asta însemna cu adevărat să-ți bați joc. Bravo.
Florin Tinca
Florin Tinca2 ani în urmă
Cita nerușinare îți vine mesaj pe tef. Astăzi livrez comanda, după amiaza te suna curierul aveți o comanda, după aceea suni și curierul îmi spune ca mai durează după 3 ore își închide tef. Hal de fără hal serviciu fan curier Tirgu Mures
Sebastian Resteman
Sebastian Resteman2 ani în urmă
Groaznic!!!!
Mai bine cu Nemo Express decât cu ei. Incompetenți, aroganți, pur și simplu cel mai bun exemplu de "așa nu" !
Locații recomandate