/Mehedinti/Servicii de mutare

Urgent Cargus

Calea Târgu Jiu 75B, Drobeta-Turnu Severin, România

Urgent Cargus
Servicii de mutare
3.1
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMWF+P9 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 748 640 459
urgentcargus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan
Dan2 ani în urmă
pe parcursul zilei,la intervale mari ,am sunat de vreo 10 ori pt informatii cu privire la expedierea unui colet DE FIECARE DATA mi-au respins apelul dupa ce suna de 2-3 ori....se pare ca nu au nevoie de clienti....sa va fie RUSINE....sa dispareti de pe piata curieratului pt ca HABAR NU AVETI sa va atrageti clientela....INCOMPETENTI
Nelu Tosa
Nelu Tosa2 ani în urmă
Excelent personal, amiabil și de un ajutor ireproșabil, păcat de politica firmei ca își diminuează Clienții datorita regulilor interne privind serviciile pentru persoanele care nu dețin contract.
Andrei Gainaru
Andrei Gainaru2 ani în urmă
primesc mesaj de dimineata ca in ziua respectiva mi se va livra coletul. anulez toate intalnirile pe care le am pentru a sta acasa pentru a primi pachetul. il sun si pe curier care imi vorbeste intr-un mod foarte plictisit si imi zice ca trece intr-o ora la mine. au trecut doua ore deja, si programul s-a si inchis pentru livrari. josnic!
Lucian Constantin
Lucian Constantin4 ani în urmă
Sunt ingrozitori, am trimis un colet de 2 ori, pe banii mei(tur-retur) si nu a fost livrat. Dupa ce probabil ca am vorbit cu toti reprezentantii lor de la serviciul clienti, fiecare mi-a zis ca depinde de altcineva si ca or sa ma contacteze ei cu informatii, mi-au raspuns favorabil, gen or sa-mi returneze banii pe transport.
Va dati seama ca asta nu s-a mai intamplat, am sunat din nou, acelasi raspuns, or sa ma contacteze ei pentru info...
Feri-ti-va de ei, daca cumva aveti probleme cu vreun colet, va puteti lua adio de la banii de transport. Pur si simplu nu aveti ce sa le faceti
Gogu Gta
Gogu Gta2 ani în urmă
Sunt ok și amabili, puțin personal timp mare de așteptare la preluare colete.
Roxana Vladu
Roxana Vladu2 ani în urmă
Coletele ajung foarte greu, mai vin si sparte..
Valer nemes
Valer nemes2 ani în urmă
Am primit Email că îmi va fii adus un colet la ora 13,30 am stat toată ziua acasă să îl aștept și nu a venit. Băăă poștașilor cînd trimiteți o înștiințare de primire pune BĂ și ora că să nu te aștept că prostu toată ziua să nici nu vii. NICI măcar nu răspundeți la tel. Nu recomand.
Crasoveanu sorin-gheorghe
Crasoveanu sorin-gheorghe2 ani în urmă
Curierul de pe zona Orly - Flacăra nu merita a fi curier . Vorbeste foarte urat cu beneficiarii coletelor. Nici macar o stea nu merita !
Locații recomandate