/Mehedinti/Servicii de mutare

GLS Sfântu Gheorghe

Lt, Strada Locotenent Păiuș David 9, Sfântu Gheorghe 520041, România

GLS Sfântu Gheorghe
Servicii de mutare
2.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RRX4+JJ Sfântu Gheorghe, România
+40 269 501 900
gls-romania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–10
Marți: 7–10
Mirecuri: 7–10
Joi: 7–10
Vineri: 7–10
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
El Padre
El Padre2 ani în urmă
(Tradus de Google) Serviciu groaznic, nu raspund la telefon, doar trimitand e-mail nu au putut livra coletul, pentru ca nu eram acasa, cat am fost acasa toata ziua.

(Original)
Terrible service, they are not answering for the phone, just sending e-mail they could not deliver the package, because i was not at home, while i was at home all day long.
Arpad Toma Ferenc
Arpad Toma Ferenc2 ani în urmă
Szilamér Veres
Szilamér Veres2 ani în urmă
Mihai Tirsoaga
Mihai Tirsoaga3 ani în urmă
Fusaru neculai
Fusaru neculai2 ani în urmă
Am primit mesaj ca intre orele 10,00-11,00 voi primi coletul la comanda nr.74745675. La ora 10,25 am fost sunat si i-am spus lucratorului ca sunt acasa si-l astept. M-a intrebat daca pit sa cobor si i-am spus ca nu,la care mi-a spus ca vine mai tarziu. Am asteptat toata ziua in casa ,am sunat la ora 15,00 mi-a spus ca nu este in localitate. In mod miraculos livrarea nu s-a mai facut.Am avut probleme de fiecare data cu cei de la GLS si numai cu ei ,ba nu au rest, ba nu au POS, ba nu pot sa-ti aduca coletul ca nu li se inchide usa ,mereu au ceva . Trebuie sa specific de acum la fiecare comanda sa nu-mi mai trimita prin GLS ???! Va rog sa luati masuri.. Multumesc.
Marian Olaru
Marian Olaru2 ani în urmă
Am plasat o comandă de joi....Firma de unde am comandat m-au sunat la scurt timp pentru confirmare urmând preluarea celor de la GLS....Vineri dimineață am primit înștiințare pe site ca a fost preluat de către GLS urmând să mi se livreze coletul la destinație...astazi este Luni si inca nu am primit coletul sau macar sms ca mi se va livra!Acum sincer GLS este o firma serioasă de curierat???Nu mi se pare DELOC!!!La alt produs care a fost preluat de către Urgent Cargus a doua zi deja coletul era la mine!!!Luati masuri ca asa nu se poate!!!
Wildducky Mrs. Mallard
Wildducky Mrs. Mallard2 ani în urmă
Nics SMS nu au trimis,nic e mail, nici nu m-au sunat și totuși scria pe site că nu au reușit să mă contacteze.
Sztrati Jozsef
Sztrati Jozsef2 ani în urmă
Locații recomandate