/Maramures/Servicii de mutare

Nemo Express

Baia Mare, România

Nemo Express
Servicii de mutare
3.7
109 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHP9+R5 Baia Mare, România
+40 726 123 072
nemoexpress.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Vanci
Alexandra Vanci2 ani în urmă
Trimit si prinesc foarte des colete cu ei, la cel mai mic pret de pe piata, si in ceea ce priveste echipa de la Baia Mare, am gasit mereu oameni politicosi, punctuali, cu care am avut o comunicare excelenta!
Radu Gheorghe Pop
Radu Gheorghe Pop2 ani în urmă
Un serviciu de curierat de proasta calitate, atat firma ca atare cat si angajatii.
Costurile pt servicile prestate la fel ca si la curierii de top.
Nu recomand.
Adrian Conisca
Adrian Conisca2 ani în urmă
Colaboram de 2-3 ani. Extrem de puține expeditii cu probleme. Multumit!
Christian Alexander
Christian Alexander2 ani în urmă
The BEST courier. Foarte seriosi in tot ce fac.
Shadow
Shadow2 ani în urmă
Servicii de curierat, personal politicos și amabil.
Pe la ora 11:00 e cam aglomerat.
Bogdan Arba
Bogdan Arba2 ani în urmă
Tot astept un colet în data de 4 ianuarie a plecat de la destinatar si ar fi trebuit să vină în data de 6 ianuarie ai zi e 7 ianuarie nu va recomand această firmă nu merită nici o stea
Laura Menzak
Laura Menzak2 ani în urmă
Recent am asteptat dupa un colet, livrat de o firma concurenta Nemo, o ora si douazeci de minute, peste program, in ciuda faptului ca mi s-a spus ca ajung imediat. Atunci am realizat buna colaborare pe care o am cu Nemo. Primesc aproape zilnic colete. Chiar se straduiesc. Cel putin la Baia Mare este o echipa de apreciat. O Doamna super draguta la sediu, intotdeauna cu zambetul pe buze, foarte prompta in rezolvarea oricarei probleme ivite. Colegi care se ajuta si se inlocuiesc reciproc cand este nevoie, astfel incat munca sa fie dusa la bun sfarsit, banuiesc ca este meritul celui care ii coordoneaza. Orice situatie ivita de-a lungul anilor a fost rezolvata cu succes. Chiar se straduiesc sa faca treaba cat pot de bine, indiferent de conditiile meteo, perioade aglomerate, clienti nerabdatori sau colete muuult prea grele. Nu e o munca usoara. Eu le multumesc pentru buna colaborare si le doresc multi clienti multumiti!
Renata
Renata2 ani în urmă
Am trimis un pachet frumos ambalat, in toate conditiile de siguranta, in hartie de cadou si absolut toate normele respectate, insa cand a ajuns la destinatie acesta era distrus atat pe interior cat si pe exterior. Era UD PE INTERIOR si vreau sa subliniez faptul ca niciun produs din cotinutul pachetului nu avea lichide. Se vedea clar ca pachetul meu a stagnat intr- balta plina cu noroi ceva timp, deoarece inclusiv interiorul era tot imbibat cu apa. Intr-adevar ca nu am scris pe el "contiunt fragil" insa nu ma asteptam ca un pachet sa ajunga ud leoarca tinut in coditii precare. Sunt foarte dezamagita de serviciul prestat de catre acesta agentie de transport, chiar daca inteleg ca este o perioada incarcata pentru ei, nu ar trebui sa isi bata joc in asemenea hal de orice colet . Pe viitor voi stii sa blindez orice voi trimite, insa cu siguranta nu voi mai apela niciodata la aceasta firma.
PS: pachetul era un cadou de Craciun impachetat frumos cu adresa expeditorului "Mos Craciun" . Va dati seama cum s-a simtit persoana care a primit pachetul? Mai ales ca era un Cadou si voi l-ati ruinat complet?
Locații recomandate