/Ilfov/Servicii de mutare

FAN Courier Head-Office - Stefanestii de Jos

Sos. de, DNCB nr. 32, Ștefăneștii de Jos 077175, România

FAN Courier Head-Office - Stefanestii de Jos
Servicii de mutare
3.9
784 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G5H5+W9 Ștefăneștii de Jos, România
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Todeanca
Iulian Todeanca2 ani în urmă
Se împlinește in curand o lună de cand am trimis un colet pe care cei de la Fan l-au etichetat greșit, l-au ratacit si nu reușesc sa il identifice/recupereze.

Din păcate, se împlinește tot o luna de cand sun la aceasta firma neserioasa, ma "preiau" fie robotul, fie colegii dvs, mi se face legătura cu alti colegi, reiau "povestea" de 1000 de ori, sunt "dusa cu vorba" ca problema este in curs de soluționare si ca "într-o zi - două" voi fi sunata de Fan curier ca s-a gasit coletul.

Sunt foarte dezamăgita, nu recomand!
Voicu I. Virgil
Voicu I. Virgil2 ani în urmă
Toate comenziile pe care le-am plasat in mediul online, au fost livrate prin Fan Courier - foarte rapid si prompt. Recomand serviciile de curierat Fan Courier!
Andreea Mocanu
Andreea Mocanu2 ani în urmă
Servicii sub orice critica, își bat joc de bunurile clienților fara nici o jena si nu-si asuma nici o răspundere. Am trimis un televizor părinților mei care a fost distrus, spart in ultimul hal si au tupeul sa spuna ca nu a fost vina lor pt ca cutia nu era afectata(de parca poti compara sensibilitatea unui televizor led cu o cutie de carton) si ca mama mea nu a facut pe loc nu stiu ce reclamație curierului. Asta dupa ce o chema in fata blocului pt ca el nu se pote deplasa pana la usa clientului si ii pune cutia in brate si o rupe la fuga! Nu voi mai apela in veci la serviciile lor! NU RECOMAND!!!
Costi Proviva
Costi Proviva2 ani în urmă
Am expediat 4 anvelope cu Fan curier, a fost prima dată și am fost plăcut surprins de amabilitatea personalului ( la sediul de pe centura)
Cornel Manu
Cornel Manu2 ani în urmă
O companie total abuziva. Trimiti colete cu ei, curierul care ti le ridica greseste orasul, si tu trebuie sa platesti taxa de redirectionare. Practic te pun ei sa platesti expeditia de doua ori degeaba. Nu a fost deajuns ca am platit 164 lei la expediere, a trebuit sa platesc suma inca o data pentru ca a gresit curierul lor si mi-a trimis coletul in alt oras. Ca sa numai zic in ce stare au ajuns coletele mele, din cutii noi arata de parca au fost aruncate din tren.
Ali Serdar Ozkan
Ali Serdar Ozkan2 ani în urmă
Courier Rapid dar scump, daca trimit colet Oradea Salaj sau Trt. Mures nu merge multe adresa agentilor sı colet vine retur. Agentu fan curierr face rasismu nu merge cartier gabor si tiganilor nu este bine nu este hümanist nu este logic. Daca tot asa merge fac reclamatie Union Avrupan.
Marius Zota
Marius Zota2 ani în urmă
In primul rand in 2022 nu se accepta plata cu cardul...insa au un bancomat afara unde esti indrumat. Baietii de la receptie sunt ok, insa este un al treilea mereu acolo cum intrii imediat in dreapta, care nu stie ce este aia masca, sau cateodata stie si o poarta sub barbie. Incaperea este mica, nu exista spatii de asteptare se poate creea un pic de inghesuiala acolo. De ce 2 stele? Pentru ca in 2022 sa nu accepti plata cu cardul ....stiti si voi ce presupune...
Bahram Takhayori
Bahram Takhayori2 ani în urmă
Trebuia sa trimit neaparat un colet si era duminica !
au primit coletul fara problema .
Multumesc Fane " !
Locații recomandate