/Iasi/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 3, Ghișeu 1

Strada Răzoarelor nr. 4, Iași 700890, România

Oficiul Poștal 3, Ghișeu 1
Servicii de mutare
1.5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HPG+H7 Iași, România
+40 232 254 944
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cozmin Brosteanu
Cozmin Brosteanu2 ani în urmă
Am sunat de 5 ori și nu a răspuns nimeni la telefon.
Mari Marile
Mari Marile2 ani în urmă
Rusine angajatei care spune de 4zile ca nu are bani ptr a face plata unei transferencia din spania, rusine acestui oficiu postal ptr a avea asa angajati, rusine rusine . Parintii mei au lucrat 28 ani in acest dimeniu dar asa nu exista niciod ce exista in ziua de azi si lipsa educatiei ,rusine angajati oameni ce merita competenti si cu educatie...eu am platit ptr acesti bani un comisión si imi definitivamente abuziv banii mei.rusineee
Catalin spinu
Catalin spinu2 ani în urmă
Sunt atât de multe de spus… ce e clar: Posta romană necesita o reformare din temelii…
Oficiul Postal 3 Ghișeul 1 IASI e de departe cel mai prost organizat oficiu postal in care am călcat vreodată. Personalul de acolo e mereu iritat, neprietenos, ridica tonul și vorbesc nepoliticos.
O instituție care ar putea fi o sursa serioasă de venituri este o rusine naționala…un reminder constant ca încă mai avem de treaba…
Alex Luca
Alex Luca3 ani în urmă
Doamne fereste ce incompetenti! Problema e de sus. Cine sa adminstreze cand directorii sunt numiti politic si toti restul pana la ultimul functionar pe baza de pile ?
Ionut Ignatescu
Ionut Ignatescu4 ani în urmă
Angajati nesimtiti, care nu au niciul fel de respect pt clienti si pt pachetele acestora.
AzazeaD
AzazeaD2 ani în urmă
Va uraac din strafundul sufletului. Incompetenta maxima.
Daniel Ionut Irimia
Daniel Ionut Irimia2 ani în urmă
La oficiul asta lucreaza o haita de incompetenti. De fiecare data cand am avut de-a face cu ei au dat dovada de lipsa de interes si de competenta.
O prima situatie a fost cand am avut de primit un colet din strainate care a ajuns la ei in timp util, dar domnul postas a considerat de cuviinta sa-mi puna avizul in cutia postala in ultima zi in care puteam sa ridic coletul cu mentiunea pe aviz ca daca nu-l ridic pana la data respectiva, va fi trimis inapoi catre expeditor. Ce este culmea e ca inainte sa primesc avizul cu 2-3 zile, m-am prezentat la oficiu sa intreb totusi daca au vreun colet pe numele si adresa mea, iar doamna de la ghiseu s-a simtit foarte ofensata si mi-a zis ca daca n-am aviz, n-are ce sa verifice.
A doua situatie a fost tot in legatura cu un colet, pentru care m-am trezit cu email de la expeditor cum ca le-a fost returnat. Se pare ca pachetul a stat la posta 2 saptamani, dar avizul nu a mai ajuns.
Gabriel Cocea
Gabriel Cocea2 ani în urmă
Penibili. Avize care nu sunt trimise , 0 respect. La telefon nu se raspunde. Ar trebui desfiintat avand in vedere ca nu se ofera practic niste servicii. Sunt doar niste bani aruncati pe salariile unor nesimtiti.
Locații recomandate