/Ialomita/Servicii de mutare

Fan Curier

Parc Industrial IMM, Șoseaua Brăilei nr. 18, Slobozia 920095, România

Fan Curier
Servicii de mutare
4.2
244 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H9JQ+PH Slobozia, România
+40 723 385 281
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Iavorschi
Bogdan Iavorschi2 ani în urmă
Până la urmă, o companie depinde de oamenii care o alcătuiesc, dar cu siguranță FAN este una dintre cele mai bune de pe piața noastră.
Aniela Aniela
Aniela Aniela2 ani în urmă
Nu înțeleg de ce nu mi se aduce pachetul la ușă deși va plătesc .mereu trebuie sa cobor jos in fata blocului .ce înseamnă chestia asta? De ce va plătesc??
Daniela Cristea
Daniela Cristea2 ani în urmă
Super băieții și amabili
Ionut Constantin
Ionut Constantin2 ani în urmă
Suntem in 2022 iar Fan Curier Slobozia - IL are un sediu nou! Nou construit sa se stie, nu doar o locatie noua DAR… cand mergi sa ridici coletul de la sediul lor, nu ai posibilitatea de a achita cu cardul pentru ca ei nu au POS’uri in dotare!!! 🙄
Baaaa… suntem in 2022 si inca “ne lingem” pe degete ca sa numaram cash’ul?! Pe bune?! 😤
Alexandru Emilian
Alexandru Emilian2 ani în urmă
Editat: problema sa rezolvat, și-au cerut scuze epyeptru încurcătură iar în final coletul a ajuns la destinație.

---------------------------------------------------------------------
Am pus un colet în urma cu vreo 7-8 zile și nici urma de acesta. Când introduc AWB pe site primesc răspuns ca nu a fost predat către curier, deși am primit hârtia respectiva de la curier ca dovada de predare a coletului. Am încercat sa iau legătura cu cei de la sediu iar după vreo 30 minute de așteptare în telefon deja mi-am pierdut răbdarea, nimeni nu sa sinchisit sa răspundă.
Următoarea mișcare e sa fac o sesizare către OPC, altfel nu vad rezolvare cu astfel de firme.
Observ ca suntem mulți cărora ni s-au rătăcit coletele, oare chiar nu ia nimeni atitudine ?!
Am atasat imagine cu nr AWB.
Dark Way
Dark Way2 ani în urmă
Angajații sunt amabili doar atunci când primesc ciubuc.Am avut o comanda cu verificare colet,achitată online cu cardul.Curierului i s a parut,citez,"extraordinar" faptul că a trebuit să stea sa desfac coletul pt a verifica continutul," după ce ca am si urcat cu el la usa".Coletul nu avea mai mult de 300 gr.Este responsabilitatea dvs,curierilor,sa va respectați fisa postului si in primul rand sa va respectați clienții.RUȘINE!!!
Lapareja Loca
Lapareja Loca2 ani în urmă
Sunt o consumatoare a produselor online, timpul nu imi permite sa merg eu personal sa cumpăr! Dintre toți băieții care vin sa imi aduca coletele, cei de la fan curier sunt cei mai aroganți si nerușinati ! Cu toate ca au primit bacșiș! Singura lor problemă, e ca trebuie să urce până la 4! Pe bune!?
Mariana Negroiu
Mariana Negroiu2 ani în urmă
Ieri, 15 octombrie 2020, am primit coletul de la NeoLife, cu rezultatele unei investigații, PET CT, care m a costat 5000 lei. În colet mai era și dosarul meu medical. Toate au ajuns la mine într un mare grad de deteriorare. Nu a ajuns așa cum a plecat de la NeoLife. Foile rupte, pătate, CD ul îndoit, dosarul din plastic dur îndoit. Nu mă pot folosi de rezultatele investigației. Groaznic, înfiorător. Cum să vă bateți joc de colete, de documente? RUȘINE! Ați trecut cu tancul peste ele? NESIMȚIRE!
Locații recomandate