/Ialomita/Servicii de mutare

Cargus

Șoseaua Brăilei nr.17, Slobozia 920095, România

Cargus
Servicii de mutare
3.4
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H9FM+6G Slobozia, România
+40 21 9282
cargus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu Linca
Liviu Linca2 ani în urmă
Dupa ce am asteptat o zi , notificat fiind ca primesc in ziua respectiva coletul, nici nu pot sa contactez pe nimeni sa primesc lamuriri in legatura cu coletul. Pe site in schimb am avut marea surpriza sa aflu ca "se incearca a doua livrare" ...adica , dupa spusele curierului deja a fost la destinatie si nu a avut cui sa predea coletul" hilar si jenant, sunt de o nesimtire rar intalnita. De aproximativ o ora incerc sa dau de un operator la sediul central si deja am invatat replica robotului precum ca TOTI operatorii sunt ocupati LOL ... chiar ca sunt obraznic de nesimtiti la toate nivelurile. Am sa recomand si furnizorilor sa schimbe firma de curierat.Cu indulgenta acord o stea pentru a putea publica recenzia.
Vasilica zaharia
Vasilica zaharia2 ani în urmă
Marți primesc mesaj prin care se anunță sosirea coletului ,pana seara nu ajung ,sun de vreo 10 ori îmi răspunde îmi spune ca ajunge la 6 seara aștept dar nu ajung .A doua zi primesc mesaj ca aduc coletul nu îl aduc ,nici nu mai răspund la telefon, a 3 zi sun și îmi spune ca nu este la el este la colegul ,nu îl aduc astăzi este a 4 patra zi .Bătaie de joc pe bani noștri
Mihaela S.
Mihaela S.2 ani în urmă
Totală lipsă de profesionalism și comunicare.
Bătaie de joc la adresa clienților.
Am lansat telefonic o comandă, la ora 14.00, pentru ridicarea unui plic cu documente și expedierea acestuia în alt oraș. După ce doamna din call-center m-a asigurat că acesta va ajunge cu siguranță a doua zi la ora 10.00 la destinație, iar între orele 15.00-17.30 să am plicul la mine, mi-am lipit telefonul de mână și obrazul de ușă, să nu cumva să ratez curierul. Presimțind, parcă, deznodământul, am așteptat până la ora 17.15, când am revenit cu apel în call-center, fiind informată că s-a luat legătura cu agentul, dar că acesta va mai întârzia o oră și jumătate. Mi-am reluat postul de "așteptător" până la ora 19.30, când am sunat din nou, la "centrală". Din păcate, răspunsul a fost nesatisfăcător pentru mine:  agentul a avut pană la mașină într-o localitate apropiată și nu va putea ajunge la domiciliu pentru onorarea comenzii. Menționez că nu mi s-a sugerat să merg personal la sediul Cargus să las plicul, pentru a putea fi sigură că va ajunge a doua zi la destinație. Nici măcar nu au avut bunul simț să anunțe despre "incident", să pot lua o decizie în timp util. Așa că programarea din orașul unde trebuia să ajungă documentul s-a dus pe apa sâmbetei, cu repercusiunile de rigoare.
Ne mai mirăm că în alte țări lucrurile merg într-o direcție sigură, precisă, iar clientul este tratat așa cum ar trebui de către o firmă care se respectă, prin angajați responsabili.
CARGUS nu-și are locul pe piață, atâta timp cât valoarea pe care o atribuie clienților este practic valoarea ei: ZERO!
Nicușor Staicu
Nicușor Staicu4 ani în urmă
Nu sunt serioși deloc și își bat joc de clienți, comanda vine cu bicicleta ,sunt și mincinoși ,mi-au adus coletul după 7 zile . Eu între timp am luat din altă parte piesa căci aveam urgent nevoie de ea și intr-o zi mă sună maică-mea k a venit un curier cu o piesă și k a vb cu mine să o lase la ea ,eu neștiind nimic și acum mă chinui să returnez piesa și nu am cum să mă înțeleg cu ei
Riwix loteri
Riwix loteri2 ani în urmă
Primesc mesaj la 4:15 ca imi ajunge coletu pana la 6:30 nimic numarul de contact primit in mesaj inutil nu se obosesc sa raspunda.
Tudor Gabi
Tudor Gabi2 ani în urmă
Livreaza foarte greu!Nu-i recomand deloc!Stau si cu telefoanele inchise la centru de expeditie si nu poti da de ei!
Skadi Bell
Skadi Bell2 ani în urmă
Ieri m-a sunat curierul sa ma intrebe daca sunt acasa si ca el ajunge in 20 de minute, a trecut o ora si dupa primesc mesaj ca s-a incercat livrarea si cum ca eu nu am raspuns la usa.... Am stat cu telefonul mereu langa mine si interfonul deschis non stop, insa nimeni nu a sunat la nici una. Mi s-a zis dupa ca in urmatoarea zi lucratoare imi voi avea coletul (azi) si e ora 17 si dragul de curier nu a ajuns si probabil nici nu o sa ajunga prea curand !
Nu recomand deloc aceasta firma de curierat, incerc sa ii evit cat de mult pot dar cand nu am de ales asta e. Saracii.
Uchiha Madara
Uchiha Madara2 ani în urmă
Sub orice critica, stau si astept 2 colete de 4 zile.. am dat telefoane si nimeni nu raspunde...
Locații recomandate