/Hunedoara/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 4 Ghişeul 2

nr, Aleea Păcii 4, Deva 330210, România

Oficiul Poştal 4 Ghişeul 2
Servicii de mutare
1.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWG6+WV Deva, România
+40 254 214 555
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
RaDiKaL oldoM
RaDiKaL oldoM2 ani în urmă
Rusineeee posta Romanaaa !! Rusine Doamne-le de la ghiseu !! Nu recomand folosirea postei / primirea coletelor in posta vamala nr 3/4 Deva, stai 2ore la coada ca sa afli ca stai degeaba ! Anul 2021 iti cere dovada la dovada ca ai platit , ca si cum ti-ar trimite cineva coletu daca nu la-i platit !
Yvette Sidoris
Yvette Sidoris2 ani în urmă
Dezgustator !! Cele mai tirane angajate ! Se sta la coada 2ore minim in time ce aunt 2angajate in interior si functioneaza doar 1ghiseu
Dumitru Daniel Neagoe
Dumitru Daniel Neagoe3 ani în urmă
Este peste măsură de ridicol sa stai la coada peste 2 ore pt un colet, mai ales când trebuie sa vi din alt oraș, de la 120 km depărtare și sa nici nu apuci sa iei coletul.

Suplimentare de personal nu încape vorbă, iar personalul existent sa aibă atâta superioritate față de cei care le plătesc salariile.

Sa va fie rușine, dacă știți ce e aia rușine, și va doresc fix ceea ce ne oferiți nouă.
Oana Sonik
Oana Sonik3 ani în urmă
Personal necalificat, se face o coadă infinita pe drum afara și se sta 4 ore la rând, iar programul e decât 2 zile pe săptămână. Pur și simplu își bat joc de oameni
Bogdan Frunza
Bogdan Frunza3 ani în urmă
cozi interminabile ,pregateste-te sa iti montezi cortul cu 1 zi inainte daca vrei sa iti ridici pachetul
Krech Andreea
Krech Andreea4 ani în urmă
Ghișeu gol, jumate de ora pierdută degeaba doamne fereste sa ajungi la el, nu am putut rezolva o ridicare de colet deja platit! Ce e cu statu la 3 cozi, înscriere, așteaptă să te strige, si taxa de stat colet mai mare decât valoarea coletului, ca nu poti sa ai program de 2 zile pe săptămână de la 9 la 14, dar ce suntem in maternitate toti, e de coșmar!
Ioana Popa
Ioana Popa2 ani în urmă
Pt. colete ( pachete ) externe programul de livrare este doar in zilele de marti si joi intre orele 10.00 - 15.00 ( datorita prezentei ofiterului vamal doar in aceste zile de marti si joi ).
Este necesara prezentarea facturii sau a comenzii si a dovezii de plata ( ATENTIE !!! ... doar in format tiparit pe hartie !!! ), pt ca ofiterul vamal sa poata calcula taxele vamale necesare a fi platite de destinatarul coletului, si dovada tiparita sa-i ramana ca dovada acestuia.
Alexia Miror
Alexia Miror2 ani în urmă
Dezamăgitor și frustrant!!! Cum este posibil ca pentru ridicarea unui colet extern să se facă doar două zile pe săptămână Marți și Joi până la ora 15 și toată aceasta chestie se face pe bonuri de ordine într-un număr de 30 de persoane. Dar ATENȚIE ⚠!!! Aveți toate șansele să nu puteți ridica coletul pentru că s-a terminat programul. Cum este posibil în 2020 se își bată joc de noi??? Nu contează de la câți km. ajungi la ei. Km pe care ii faci din nou dacă nu reușești să îți iei coletul. Și parca nu e suficient asta, îți mai percep și taxa de înmagazinare pentru că-l țin la ei tot din vina lor. Și la toate aceasta se adaugă pierderea perioadei în care se poate deschide o dispută cu cel de la care ai cumpărat ceva.... Poșta Română este în plină birocrație, iar angajații se comportă urât cu oamenii....
Locații recomandate