/Hunedoara/Servicii de mutare

Depozit curierat SameDay

Deva, România

Depozit curierat SameDay
Servicii de mutare
2.6
70 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
VW9R+48 Deva, România
+40 354 685 421
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
X1 an în urmă
Cea mai de doi bani firmă..recomand tuturor să se facă mereu plângeri la protecția consumatorilor.. până se alege un nou staff..care să livreze la timp și la domiciliu.. rușine Deva să ai așa firmă de curierat..
Leonti Loredana1 an în urmă
De patru zile aștept un colet.In final sec răspunsul de la depozit ,,coletul este pierdut".Jalnic...
Melinda Nikolett
Melinda Nikolett2 ani în urmă
Stau 40 de minute in telefon in timp ce robotu imi spune ca sunt clientul cu nr.30 , 28, ...., 1 dupa tot robotul spune : momentan toti operatori sunt ocupati, atunci numărul de ce scadea. Plus e a 3 a zi lucrătoare in care nu imi ajunge coletu.
Gilika Bota
Gilika Bota2 ani în urmă
Cea mai proasta firma de curierat!Mi-au venit coletele desfăcute toate!Doua zile la rand am primit colete în aceiași stare!!!Feriti-va!Horror!
Laurențiu Bucși
Laurențiu Bucși2 ani în urmă
Am primit mesaj ca voi primi coletul în cursul zilei de azi... nr curierului din mesaj nu suna, nr de ma sediu nu sunt.. tel închise. Coletul nu stiu pe unde o fi ....ultima data când jj mai aleg
Isabella Guran
Isabella Guran2 ani în urmă
Mi-au greșit comanda de doua seturi de mobila, aducandu-mi pe numele altei persoane,iar a doua oară au descarcat-o in fața mașinii,noi locuind la casa,curtea fiind la câțiva centimetri de unde au lăsat-o( fiind specificat in comanda sa se lase în curte).Nu recomand,serviciile sunt de cea mai joasa calitate.
Cristian Lapugean
Cristian Lapugean2 ani în urmă
Trebuie dați în judecată pentru că își bat joc de noi (clienții), nu aduc coletele în ziua când primești mesaj, dacă suni la telefonul primit odată cu mesajul nu răspund (îți închid telefonul în nas). Eu cred că ar trebuii de câte ori facem o comandă pe ori ce site trebuie să avem opțiunea să alegem cu ce firmă de curierat dorim să ne fie expediată comanda. În asa fel vor dispărea firmele de curierat neserioase.
Bianca demian
Bianca demian2 ani în urmă
Sunteți cei mai neserioși! Nu contactați oamenii și scrieți de la voi putere ca nu răspunde, ba ca a cerut sa fie livrat coletul în alta zi. Un colet ce trebuia sa ajungă în 23/12/2020 nici în ziua de astăzi nu a ajuns și asta din cauza nesimțiți voastre.
Octavia Szegedi
Octavia Szegedi2 ani în urmă
Am dat cinci stele deoarece curierul S. Florin de la Deva , chiar daca a avut un " stupid accident" si si-a spart telef de serviciu, m-a sunat de pe telef lui personal si mi-a livrat coletul. Aseara la 5 am comandat, astazi la 16 am primit coletul. Deci...se poate!
Folgarini domnita
Folgarini domnita2 ani în urmă
Coletul a ajuns la orele 8 și 30 trebuia livrat urgent mi se strica marfa in valoare de 800 ron . Cine îmi plătește mie marfa??
Locații recomandate