/Galati/Servicii de mutare

Oficiu Poştal Vamă

Strada Maramureşului, Galați, România

Oficiu Poştal Vamă
Servicii de mutare
3.8
225 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3W5+PV Galați, România
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silviu Smart
Silviu Smart2 ani în urmă
Este liber cam tot timpul , sunt vreo două fete la ghișeu care sunt amabile
Marco augustino
Marco augustino2 ani în urmă
Iti opreste plicul.cu care a fost trimis tricoul.si te pune sa platesti vama 350ron desi era scris pe.plic cadou !!! rusine romania !!! rusine vama din galati !!!! bataie de joc
ROMEO TEODORESCU
ROMEO TEODORESCU2 ani în urmă
Doar vorbe bune, in general foarte putin aglomerat, pacat de distanta de parcurs per pedes! Oare accesul masinilor a fost interzis pt protejarea clientilor? Un asfalt degradat tare!
Amore Andreea
Amore Andreea2 ani în urmă
Doamnele de la posta au fost foarte dragute si si-au dat interesul sa ma contacteze, in vederea primirii unui plic foarte important.
Va multumesc pentru profesionalism!
Vii George
Vii George2 ani în urmă
Am ridicat un colețel Amazon UK caci acum e extracomunitar ... este greu de ajuns, program mic doar de zi, nu te mai lasa cu masina in curte ! pentru un depozit imens si prafuit cu activitate redusa tot mai mult dpmdv ... la vama se misca mai bine fata de 4 ani in urma dar mai trebuie modernizat.
Marius Hardulea
Marius Hardulea2 ani în urmă
Suntem în anul 2021 și nu poti plăti o taxă vamală decât numerar. Cu atât mai mult cât suntem în pandemie și este un serviciu al statului, cel care ne sfătuiește de câțiva ani sa lucram cu carduri bancare. Sa nu mai vorbesc ca am platit TVA la măști medicale.
VII GEORGE
VII GEORGE2 ani în urmă
Desi am cumparat ceva de pe Amazon Germania partial din articole au fost expediate din UK in decembrie si asa iar am ajuns la posta de la gara! Nicio data nu am avut probleme, am fost pregatit cu hartiile necesare ...Este cam deperte si programul cam scurt , pana la orele 15.
Catalin Mihai Ionescu
Catalin Mihai Ionescu2 ani în urmă
Parcare interioara mare, dar este interzis sa intri cu masina. Acces dificil la etaj! Servicii ok. Greu este cu transportul din Bucuresti la Galați!
Locații recomandate