/Dambovita/Servicii de mutare

Cargus-Târgoviște (locatie noua 2018)

Strada Constructorului 34D, Târgoviște, România

Cargus-Târgoviște (locatie noua 2018)
Servicii de mutare
3.2
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF75+2M Târgoviște, România
+40 21 9282
cargus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Yo
George Yo2 ani în urmă
S-au mutat in locație nouă in aceasta zonă industrială unde au un spațiu vast, multe locuri de parcare, iar dacă ai de ridicat un colet de aici, se rezolvă rapid.
Dacă ai primit mesaj pe telefon, foarte de dimineață că vei primi în acea zi un colet, nu suna la nr din mesaj până la ora 09.00 căci până la acea oră curierii își iau in primire și încarcă masinile cu colete si nu îți vor răspunde la telefoane decât după 09.00 după ce pleacă in curse.
Jenica Milos
Jenica Milos2 ani în urmă
O fb colaborare si respect pt client
Ado
Ado2 ani în urmă
Măcar ei răspund la telefon față de fan curier
Elenavictorvali
Elenavictorvali4 ani în urmă
Am.dat peste un băiat tare drăguț și amabil ,care m.a ajutat sa rezolv problema unui colet. Imi pare rau ca nu i.am retinut numele ,dar îi mulțumesc. În rest eu am fost mulțumită mereu de serviciile lor. Sunt ferm convinsă că sunt si oameni cu foarte multe nemulțumiri, dar ma gandesc ca asa este peste tot. Fiecare pădure are uscaciunile ei. Eu personal,am fost foarte mulțumită de serviciile lor. Plus ca acel angajat m.a ajutat și mi.a cărat și coletul la masina ,pentru că era unul destul de greu . De aceea le.am dat cele 5 steluțe .
Adrian Gogiu
Adrian Gogiu4 ani în urmă
Dupa o colaborare de ani de zile cu multa bucurie pot spune ca am renuntat la voi . Un comportament execrabil la telefon al reprezentantului zonal ( eventual sefului ) - parca il cautam pentru recuperat de bani nu de livrat colete . Auzi de unde ai numarul meu? Cine ti la dat fara acordul meu! Un sediu pe Caramidari care nu exista ... nu recomand iar daca ar disparea Cargus Targoviste nu ar fi nimic de pierdut . Asadar de la mine -500 de colete lunar la expeditii iar daca ar exista recenzie -5 cu mare placere o aveati din partea mea .
Lacramioara Iorga
Lacramioara Iorga2 ani în urmă
Niste incompetenți! Am sunat la dispecerat sa anulez o comanda, iar comanda s a anulat atunci cand a ajuns aproape de destinație, chiar dacă am sunat imediat după ce au ridicat coletul de la mine.
Florina Angelica Sorescu
Florina Angelica Sorescu2 ani în urmă
Din partea mea nici 2 stele.. Personal cu vocabul urat și te plimba în oraș sa ridici coletul de unde au ei treaba..
Ancuta Elena Chivu
Ancuta Elena Chivu2 ani în urmă
Am colaborat si colaboram foarte bine. Raspund la telefon, tin coletele suficient, au ajuns mereu in stare buna ... per total, e firma de curierat pe care o prefer oricarei alteia din Romania.
Locații recomandate