/Constanta/Servicii de mutare

Pink Post

Strada Frunzelor 118, Constanța 900375, România

Pink Post
Servicii de mutare
2.8
125 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5JMG+C5 Constanța, România
+40 744 512 503
pinkpost.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
marius68 zile în urmă
angajata Pink post Constanta a avut o atitudine de scarba , servicii foarte proaste, intarzieri de livrari .
Rebegea Victoria1 an în urmă
Servicii de slabă calitate ,foarte dezamăgită de serviciile prestate. Se lasă plicurile la vecini ,ajung cu întârziere foarte mare și ne mai mirăm de ce plătim penalizări. Nu se poate așa ceva ,luați niște masuri în privința asta !!!!!
Teodor Herena
Teodor Herena2 ani în urmă
Pink Prost Solutions- Cei mai indiferenti, lasa plicurile in cutia postala a vecinului, vin tarziu si nu stii de ce ai facturi restante. SPIT Constanta tocmai au facut contract cu ei.
Sandu Badea
Sandu Badea2 ani în urmă
am stabilit vineri cu curierul sa-mi lase plicul la sediu pentru a-l ridica eu de acolo. luni dimineata plicul era deja returnat la expeditor.
Adina Grigoriu
Adina Grigoriu2 ani în urmă
Serviciu de foarte proasta calitate, prefera sa arunce niște bilete mincinoase în cutia postala, decât sa se adreseze direct destinatarului, deși acesta, la ora menționată pe bilet, era la domiciliul respectiv. Ar trebui desființat. Sunt niște leneși care nu și fac corect treaba.
Laura Titz
Laura Titz2 ani în urmă
Steluta e data ca sa pot posta. Firma foloseste urmatoarea scamatorie. In loc sa livreze cardul european la domiciliu, asa cum prevad reglementarile, asa zisul curier lipeste avize pe usa, fara sa sune la usa. Desi incaseaza bani pentru livrare de la Casa Nationala, ne livram noi singuri cardurile. Ati inteles cum isi bat joc de noi?
In Nails Romania
In Nails Romania2 ani în urmă
Pe plic data prezentarii este 16.06.2021 si plicul ajunge pe 08.07.2021!
Este inadmisibil asa ceva si nu este prima oara, mereu primesc plicurile cu intarziere! Si cine plateste penalitatile pentru plata intarziata? Tot noi beneficiarii, nu PinkPost.
Dan Marian Vrana
Dan Marian Vrana2 ani în urmă
Poate se sesizeaza(eu ii voi sesiza in mod sigur dupa raspunsul lor sau in termenul legal) ANPC ,Consiliul Concurentei si alte institutii ale statului de tip parchet pentru aceasta practica comerciala incorecta si chiar ilegala,Practica( nu stiu daca in cardasie cu companiile de utilitati) este aceea de a livra facturile peste data lor de scadenta obligand oamenii,companiile la plata unor penalitati cauzate de nelivrarea facturilor cu rea credinta si in mod repetat
Ghiunai Caiali
Ghiunai Caiali2 ani în urmă
ESTE VORBA DE SUCURSALA DIN MEDGIDIA DE PE TUDOR VLADIMIRESCU.
O BĂTRÂNICĂ DE ETNIE TĂTARĂ CARE ERA ÎMPREUNĂ CU SOȚUL ŞI PUR ŞI SIMPLU A FOST DERANJATĂ SĂ CAUTE DACĂ O SCRISOARE DE LA E-ON . RĂSPUNSUL EI AŞTEPTAȚI ACASĂ CĂ ŞI DACĂ TRECE TERMENUL DE PLATĂ ŞI IMPLICĂ MAJORĂRI PE EA O DOARE ÎN FLECURI !👍👌👏
Cristian Vasilache
Cristian Vasilache2 ani în urmă
Profesioniști,amabili,s-a rezolvat imediat!
Locații recomandate