/Constanta/Servicii de mutare

GLS Constanța

Strada Interioară 3 Nr. 3, Constanța 900330, România

GLS Constanța
Servicii de mutare
2.2
299 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JM3+WF Constanța, România
+40 726 120 040
gls-romania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 9–12
Mirecuri: 9–12
Joi: 9–12
Vineri: 9–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Rupere pe GLS ăsta. Sper să nu mai existați în România în 2022 că vă mișcați cu spatele. Dacă mergea curierul cu calul ajungea mai repede decât cu mașina.
Edit: update mi-a venit coletul ninini macar il cunosc pe curier si a fost de treaba dar tot nu mai am incredere in voi
Ana-Maria Tulcianu
Ana-Maria Tulcianu2 ani în urmă
O stea este exagerat de mult pt incompetenta intregii firme. Cei mai slabi angajati cu care am dialogat vreodata si nu inteleg de ce firmele mari inca sustin financiar serviciile delasatoare ale acestei firme.
“Va multumesc”, GLS, pentru fiecare indispunere de fiecare data cand sunt nevoita sa am de-a face cu voi.
Ristache Andreea-Liana
Ristache Andreea-Liana2 ani în urmă
Astăzi mi a fost livrat o comanda, iar domnul curier a uitat sa mi de a restul. L am contactat inapoi, mi a zis ca o sa imi dea restul cand v a ajunge din nou pe strada mea.(ceea ce nu s a întâmplat)
Mi se pare ca bunul simt nu isi face prezenta , daca eu consideram ca ar merita sa i las cativa bănuți pentru ca mi a adus comanda da, i as fii dat din toata inima, dar nu sa ii i a cu " japca" ..
Daniela Diaconu
Daniela Diaconu2 ani în urmă
Am avut o experienta neplacuta cu un curier de la aceasta firma. Domnul a intrat in curte la mine, pentru ca eu nu am raspuns la telefon, si dupa ce ca a intrat pe o proprietate privata, ma mai si certa ca nu am raspuns la telefon.
Oana rosca
Oana rosca2 ani în urmă
Livratorul din zona palazu, tomis plus , boreal, un scarbit de viatza! Eu inteleg ca livrarea se face intre 9:30 si 12: 30, dar cand spun frumos ca jumatate de ora din intervalul mentionat nu sunt acasa pentru ca am copii de luat de la scoala/ gradinita, ma astept la putina intelegere si din partea lui! Amabilitate zero! Si raspuns: "ne vedem luni atunci" , in conditiile in care azi e joi! Numa ambitiile curierului nu le suportam!
Mario M
Mario M2 ani în urmă
Dau 5 stele pentru simpatia angajatilor si profesionalismul de care a dat dovada domnisoara de la receptie. Dar pentru locatie dau max 2. Este foarte departe si nemarcata pe corespunzator pentru a fi usor de localizat. Sper sa se vada acest comentariu si unde trebuie pentru a se lua masurile corespunzatoare.
Ana Ichim
Ana Ichim2 ani în urmă
Prima experiență cu GLS, super, super mulțumită de curier (Domnul Silviu). Foarte educat, amabil, înțelegător. Mulțumesc frumos.
Dip
Dip2 ani în urmă
Azi mi-au livrat un colet cu plafoniere din sticla pe care le-au spart si s-au gandit totusi sa le livreze punand si un abtibild cu “ deteriorat” pe el. Nu recomand nici unei firme sa lucreze cu ei. Va ruinează afacerile.
Locații recomandate