/Constanta/Servicii de mutare

Oficiul Poștal Constanta Business Tomis Vama

Bulevardul Tomis 314, Constanța 900860, România

Oficiul Poștal Constanta Business Tomis Vama
Servicii de mutare
1.8
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2H+25 Constanța, România
+40 241 655 378
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Eftimie
Iulian Eftimie2 ani în urmă
Astăzi 26 mai 2021, în plină restricție pandemică la interior, stând la rând la coadă nimeni nu respecta distanța de 2 m. Angajațiii poștei erau foart relaxați, leafa merge, vechimea se pune, pensia se apropie. Ofițerul de vamă compeltează tuturor chitanțele de taxare pe chitanțiere vechi de 40 de ani, galbene, cu indigo. în anul 2021, cu INDIGO, pe motiv că le au pe stoc și trebuie să le consume. Am așteptat 1 oră la rând din cauza procedurilor medievale. Poșta vamală română.
Cristi Sburlea
Cristi Sburlea2 ani în urmă
3 persoane la coada... Am zis ca nu stau mult...recomand sa faca un tonomat cu timbre fiscale
Ilie-Adrian Voinea
Ilie-Adrian Voinea2 ani în urmă
Umm chile anyways so, astept de 30 de minute, IN ACELASI LOC! Intors din drum de doua ori in doua zile, plus, un singur aer conditionat intr-o sauna de 112 cm². Multumesc pentru o experienta traumatizanta babes!!!! < 3
Alex TroII (Alex7Raider)
Alex TroII (Alex7Raider)2 ani în urmă
Am asteptat de la 14:00 la 15:30 ca sa imi ridic comanda de pe aliexpress. Vameșa vorbea in sictir si era tare plictisita. Proasta experienta. Nu mai comand nimic peste 10 euro de pe ali express pana nu implementeaza alt sistem de colectare al taxelor
Adrian Dinca
Adrian Dinca3 ani în urmă
Servicii execrabile, moderate de Posta Romana+Vama Română. Oare nu se poate trimite coletul extern la destinația finală a coletului, cu predare condiționată de ceea ce își dorește statul român să jecmaneasca de la poporul român? Mai e nevoie si de umilința asta in 2021, când statul român se laudă cu digitalizarea administrației?
Nicoleta Chihaia
Nicoleta Chihaia3 ani în urmă
Este o scarba de femeie la vama bussines ca nici sa mature strada nu ar fi buna .Ea vorbea de sarmale la telefon si eu stateam sa astept sa-mi iau pachetul .
George D
George D4 ani în urmă
Timpul de asteptare pentru coletele externe este foarte mare! Am fost de 2 ori sa ridic cate un colet si am stat cel putin o ora la coada.
Cecilia Rucareanu
Cecilia Rucareanu4 ani în urmă
Măi oameni buni, de ce va rezumati să scrieți recenzii și nu le faceti reclamații? Eu am avut luna trecută o experiență îngrozitoare cu o scîrbă de la vamă poștei. Nu m-am mai simțit asa de umilită de un lucrător public de pe vremea lui Ceaușescu . Javra respectiva a refuzat sa-mi desfacă coletul in care nici nu știam ce am, întrucît făcusem cel putin 20 de comenzi on line. Am rugat-o respectuos să desfacem coletul si ne lămurim. Nici pomeneală! Pe pipairea am dedus că ar putea fi niste cizmulite pt nepotica mea. Am spus si cît costă, dar factura este, probabil in colet. 2 ore m-a ținut în picioare, umilindu-mă , dindu-mă si afară din birou, de mai multe ori, spunindu-mi că ea lucreaza cu bani! Asta in ciuda faptului ca i-am spus că sunt operată la coloana de mai putin de 1 lună, că vin din Medgidia si că oricum drumul nu mi-a facut tocmai bine. On final am intrebat-o ce sa fac sa-mi recuperez obiectul platit? Mi-a spus ca pînă nu-i aduc dovada costului obiectului respectiv nu mi-l dă! Dar macar sa stiu sigur ce este in colet! Am simtit atunci cum un om normal poate deveni criminal! M-am abtinut din rasputeri să nu-i dau cu pachetul in cap! Eu am ales sa o reclam. Nu am realizat nimic, mi s-a raspuns tipic comunist că nu s-a întîmplat nimic! Nu au luat în considerare nici faptul că le-am spus că au o stea la recenzii! DAR, daca zeci, sute de oameni, le-ar reclama pe nesimtitele alea, lucrurile s-ar schimba! De fapt, eu am mai primit pachete acolo si am dat de niste oameni foarte amabili. Cred că este o singura javră, ghinionul celor care o nimeresc pe ea! Acum am iar o recipisa care ma anunță că am un colet acolo! Că sa nu ma vedeți la știrile de la ora 5, cum că o clienta a batut-o pe una de la vamă, am eugat-o pe fiica-mea să-și încerce norocul! In concluzie, dacă am fi mai multi care am lua atitudine împotriva acestui mod de comportare, poate lucrurile s-ar mai schimba! Daca ne rezumam să ne spunem oful pe rețelele de socialuzare, nu cred că se va schimba ceva! Javre ca cea cu care m-am confruntat eu nu au ce căuta în asemenea funcții publice!
Locații recomandate