/Cluj/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 11

Str. Donath 116, Cluj-Napoca 400800, România

Oficiul Poștal 11
Servicii de mutare
1.6
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHC2+69 Cluj-Napoca, România
+40 264 582 088
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Szabo
Alexandru Szabo2 ani în urmă
La telefonul agentiei dupa 3 ore de incercari tot nu raspunde nimeni, iar recomandata, trimisa sapamana trecuta joi de CNAS Cluj pentru Cluj, inca nu a ajuns dupa 7 zile...
Cristian Rusu
Cristian Rusu2 ani în urmă
Modul de funtionare si organizare al postei este lent si greoi.Doamnele care lucreaza la ghisee sunt harnice, binevoitoare chiar daca au un volum mare de lucru si trebuie sa noteze in calculator dar si pe hartie fiecare actiune.
Alex Petrean
Alex Petrean2 ani în urmă
O mica bataie de joc. Doar 1 angajata, cu zeci de colete. Saraca femeie e terminata, iar noi stam cu orele pt un aviz. Foarte trist
Ioana Cucoreanu
Ioana Cucoreanu4 ani în urmă
Este adevărat că se întâmplă să întârzie colete și că telefonul nu este funcțional, dar lucrurile astea nu sunt specifice doar acestui ghișeu, ci în general când vorbim de Poșta Română.
În schimb, doamnele de la ghișeu sunt operative și de treabă, chiar și atunci când clienții sunt supărați și puși pe scandal (spun asta din contactul constant cu acest ghișeu pe parcursul a unui an).
Vlad Timbolmas
Vlad Timbolmas4 ani în urmă
Daca doriti sa va confruntati cu neprofesionalism si sictir tipic functionarilor publici romani de cel mai inalt nivel, acesta este locul perfect. De obicei sunt imun la atitudini de genu, dar "duamna" de acolo m-a facut sa-mi depasesc limitele, fiind astfel nevoit sa plec fara sa solutionez treaba pt care intrasem.
Andrew andre
Andrew andre5 ani în urmă
La orice ora mergi e full!! Stai minim juma de ora sa ridici un colet si miroase ff urat in incapere!!De curatenie ce sa mai vb?! De evitat!! Jenant de-a dreptul sa le fie rusine!
Mihu iulian
Mihu iulian2 ani în urmă
De cate ori avem un colet sau o scrisoare recomandata, postasul care apartine de acest oficiu postal nu livreaza ci lasa in cutia postala un "aviz de instiintare" cu care apoi trebuie sa merg la Oficiul postal 5. Acolo e permanent coada, angajate plictisite si oameni nervosi pentru ca merge greu randul. Nu stiu de ce mai exista asemenea organizatii.
Outdoor Adventure Trekking
Outdoor Adventure Trekking2 ani în urmă
Evitați pe cât posibil această locație a Poștei Române. Este mereu aglomerat, un spațiu neîngrijit, murdar și cu un miros dezagreabil. Angajatele care muncesc aici sunt persoane în vârstă mereu iritate, se mișcă foarte încet și sunt neprietenoase cu clienții. NU există locuri de parcare lângă acest oficiu poștal. O persoană cu dizabilități locomotorii nu poate intra în clădire pentru că nu există o rampă în acest sens.
...și atenție...în Piața Gării din Cluj-Napoca mai există un Oficiu Poștal 11.
Locații recomandate