/Bucuresti/Servicii de mutare

TeMutam.Ro

Șoseaua Nicolae Titulescu 163, București, România

TeMutam.Ro
Servicii de mutare
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
F32C+9C București, România
+40 766 448 800
temutam.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
TeMutam.Ro
TeMutam.Ro10 ani în urmă
Codrut Codman Nedelcu
Codrut Codman Nedelcu10 ani în urmă
M-am mutat din Ghencea in Baneasa cu jumatate de apartament dupa mine (am schimbat chiria). Totul a mers snur, am planificat de la inceput si mi-au aranjat la destinatie mobila exact cum doream, baietii sunt de treaba si profesionisti.
Faust Official
Faust Official10 ani în urmă
A fost prima data cand am contractat o firma de mutari. Comunicarea a fost foarte buna, asa ca m-am linistit. Mobilierul mi-a fost adus si montat fara zgarieturi. Foarte buni pe domeniul lor. Recomand TeMutam - firma mutari!
Lucian Moldovanu
Lucian Moldovanu10 ani în urmă
Este deja a 3-a oara cand apelez la serviciilor lor de mutari si de fiecare data au fost la inaltime. Comunicarea si modul lor sigur de lucru m-au facut sa am incredere totala in ei. Va recomand sa apelati la serviciile lor. Cea mai buna firma de mutari din Bucuresti!
Zaharia Mihai
Zaharia Mihai10 ani în urmă
Echipa de lucru a fost prietenoasa si rapida. Au efectuat operatiunea cu multa grija si foarte curat. Mi-au mutat cateva lucruri in plus care nu erau trecute in inventar fara nicio problema. Oameni de calitate!
Ionut Neagu
Ionut Neagu10 ani în urmă
Am avut de efectuat o mutare mica de garsoniera. In cateva ore au fost gata mutate in maxima siguranta. S-au miscat rapid si eficient. Servicii bune si preturi corecte!
Locații recomandate