/Bucuresti/Servicii de mutare

C.N. Poșta Română S.A.

Bulevardul Dacia 140, București 020065, România

C.N. Poșta Română S.A.
Servicii de mutare
3.7
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V8+HX București, România
+40 21 9393
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps C.N. Poșta Română S.A.
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doru TIBERIU
Doru TIBERIU1 an în urmă
Am putut recent compara serviciile postei romane cu cea poloneza. În 24 noiembrie am predat un colet în Avrig care a stat apoi o săptămână în București și a plecat în 1 decembrie. Încă nu a ajuns la Varșovia și suntem în 15 decembrie. În aceasta perioada un pachet din Varșovia a ajuns într-o săptămână. Pachetele sunt comparabile: greutate ambele regim prioritar( !!!) Și tariful este de asemenea comparabil. Rușine!
Maria Onofrei
Maria Onofrei2 ani în urmă
Oameni blazați de parcă au fost aduși cu forța la muncă.Neatenti cu avizele poștale,uita sa le pună în cutia poștală sau în ușă și tot ei sunt nemulțumiți când le spui sau le atragi atenția.Insolenti și refractari .Neserioși.Eu am reușit performanța de a rămâne fără Ajutorul de Handicap din cauza poștașului Stefan Gabriel.
Total nemulțumită de serviciile Oficiului Poștal Nr. 72. Trist este că deși am făcut reclamație scrisă,nu am primit nici un răspuns rămânând sa umblu prin București ( cu taxi.ul altfel nu mă pot deplasa) că să îmi port recuperarea banii.Am platit din cauza poștașului Stefan Gabriel,un sfert din banii de Ajutor de Handicap."Mulțumesc Posta Română"
ANEI VALENTIN DANIEL (YO3IRK)
ANEI VALENTIN DANIEL (YO3IRK)2 ani în urmă
Atitudinea lasă mult de dorit. Un colet ajuns la BSI Bucuresti, este în prelucrare de 3 săptămâni...Coletul a fost expediat din China în 3zile, însă în România este tot în prelucrare. La telefon angajații sunt total lipsiți de respect și foarte slab informați. În ciuda tuturor posibilităților de comunicare online, procedura de vămuire este extrem de greoaie, nu există sistem de plată on-line a TVA-ului și mai au și nesimțirea să perceapă suplimentar o taxă de 100lei pentru un colet cu valoarea de 8lei.
Florinel Ion
Florinel Ion2 ani în urmă
Se fura coletele venite din alte țări, am confirmarea k au ajuns la posta Română de 1 lună și la mine nu au mai ajuns, bani pierduți angajați incompetenți!!!
Roméo S.
Roméo S.2 ani în urmă
Am un colet ajuns in tara de mai mult de 2 saptamani, il vad pe tracking-urile straine, in Romania la Posta Romana nu este nici in ziua de astazi scanat.
Daca suni la numarul de telefon afisat, in timpul programului de lucru, ti se spune sa suni in timpul programului de lucru.
Bataie de joc completa.
Emilia Chis
Emilia Chis2 ani în urmă
Nu a fost aglomerat. Doamna, de la ghiseul din dreapta, deosebit de amabilă, cu explicatii suplimentare clare. O mare bucurie pt surpriza cu maniere alese! Felicitări pt progres si mult succes!
Bogdan Socol
Bogdan Socol2 ani în urmă
De ce nu se inchide aceasta gaura neagra a serviciilor de curierat? NIMENI nu raspunde la telefon pe singura linie telefonica de la call-line iar in afara orelor de program centrala inchide linia direct fara niciun mesaj iar coletele ajung cu intarzieri le luni intregi, la fel ca trenurile CFR. Faliment placut si somaj incantator va doresc!
Eduard Mihai
Eduard Mihai2 ani în urmă
Când eram mic ai mei m-au învățat să nu fumez. Eram clasa a doua când bunicul meu s-a lăsat de fumat pentru că tocmai ce fusese depistat cu cancer la plămâni. Acum, 18 ani mai târziu, pot spune că asta m-a învățat să nu pun țigara în gură. Și regret acest lucru doarece serviciile poștei Române oricum mi-au provocat cancer.
Locații recomandate