/Brasov/Servicii de mutare

Casa Județeană de Pensii

Strada 13 Decembrie 43A, Brașov 500199, România

Casa Județeană de Pensii
Servicii de mutare
1.9
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ44+XF Brașov, România
+40 268 418 055
casadepensiibv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
PANDA
PANDA2 ani în urmă
Ne vedem peste vreo 35-40 ani când mă voi pensiona și eu... Asta dacă, pana atunci, nu vor modifica vârsta minimă cu încă 100 ani.
Melus Negrescu
Melus Negrescu2 ani în urmă
Din păcate începând din acest an m-am văzut nevoit să trimit prin poștă cererea pentru bilet de tratament, dat fiind că din cauza coxartrozei, nu pot sta ca vita cu orele, și chiar cu zilele, la coada de zeci de persoane din curte, iar documentele trimise online nu le-au putut fi deschise niciodată. La fel de dezamăgitor funcționează și pagina de deschidere a unui cont personal online, care e defectă 100%. Punct.
Dan Tincu
Dan Tincu2 ani în urmă
Personalul= Incompetenți
Am făcut o cerere pentru Mama pentru ai schimba adresa unde să primească cuponul de pensie iar ei iau scos și pensia de pe card trmițânduio prin poștă ,acum apare și ca ne asigurat,nea pus pe drumuri.Mama are 81de ani nu prea mai poate umbla.
Azi am fost la casa de pensii nea dat cu flit nea trimis la bancă să facem cerere să intre pensia pe card am crezut că înnebunesc.Îmi pare rău că am pus steluța dar n-am avut încotro.
Cristian Pop
Cristian Pop2 ani în urmă
Mi-am angajat nevasta la această instituție, cuib mafiot. A dat examen pe bune. Era liber doar 1 post care era rezervat altei persoane... Au falsificat nota examenului și au trecut-o pe locul 2, respinsă. Am făcut circ și au mai inventat un post ca să tac. Astfel, nevasta a fost angajată. Șefa mafiei era Madam Mady cu executanta Delia și Pampy. Se strânge lațul!
Dan Francu
Dan Francu2 ani în urmă
Programare online pentru crearea unui cont pe portalul cnp.ro. Programarea a fost respectata impecabil, nu am așteptat nici măcar 1 minut. Cererea a fost rezolvata in câteva minute. Desi ma așteptam la altceva, pentru mine a fost o experiență plăcută. Personal foarte amabil. Jos pălăria!!
Ana cozma
Ana cozma2 ani în urmă
Personal puțin educat lipsa de respect și incompetenta de munca. An cerut informații iar doamna mi a închis telefonul într-un mod lipsit de respect și aroganta. Rușine.
Craciun Negru
Craciun Negru2 ani în urmă
Azi am sunat la sectia de pensie pentru strainatate si am primitiv un raspuns foarte urat pt.ca miam permis sa o deranjez pe Doamna de acolo.
Ion Muntean
Ion Muntean2 ani în urmă
O nerușinare de nedescris.nici nu stă de vorbă la telefon.dezastru cu așa incompetenți în funcți publice.
Locații recomandate