/Brasov/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 6

Strada Jepilor 2, Brașov 500256, România

Oficiul Poștal 6
Servicii de mutare
2.1
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJQ6+2W Brașov, România
+40 725 901 663
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Artemidia
Artemidia2 ani în urmă
Angajata anosta, nu stie sa interacționeze cu publicul, 0 răbdare. Daca le-ați crea angajatilor condiții de munca, poate ca nu ar mai fi atat de stresați si depășiți de situație (se blocase sistemul). Cat despre atitudinea doamnei, aveti grija sa nu aruncati toxicitatea asta pe generatia care vrea sa iasa din noroi!
Iulia cotofanu
Iulia cotofanu2 ani în urmă
Un oficiu poștal jalnic, cu același personal obosit, agasat și frustrat din era comunismului. Azi am avut o experiență neplăcută cu una dintre angajatele acestui oficiu, o dna în vârstă, tunsă scurt ,cu par alb, care a început să țipe la mine după ce i- am făcut observație ca l- a servit pe un domn care era în spatele meu la coada și s- a băgat în fața mea, replicându- mi ca nu este treaba ei să vadă cum stau oamenii așezați la rând.
Rușine POȘTEI ROMÂNE ca păstrează angajați care de mult ar fi trebuit să iasă la pensie și nu angajează personal amabil și profesionist .
Stefan
Stefan2 ani în urmă
Am fost azi 24.05.21ora 17 la posta sa ridic un colet.In fata mea erau 5 persoane afara.Mi am zis ca o sa stau aici mult si bn.Spre suprinderea mea,am ajuns la ghiseu in max 10 min.Era o fata care se misca cu viteza luminii!!! Wow...nu mi venea sa cred!!!E prima persoana care se misca asa din posta romana!Felicitari pt acest angajat!!
Mirela ardeleanu
Mirela ardeleanu2 ani în urmă
Am fost impresionata de profesionalismul si rapiditatea cu care astazi 18.05 ora 16:00 doamna de la ghiseul oficiului postal 6 a operat 34 de plicuri cu confirmare de primire.
Felicitari!
Asa angajat sa tot ai!
Androne Gabriel
Androne Gabriel2 ani în urmă
Sunteți niste incompetenți. Am de primit un pachet care a fost trimis in data de 8.02.2022 și nici azi nu am primit nimic. Telefoanele la voi sunt degeaba , am sunat la oficiul poștal de unde a fost trimis si miau spus ca pachetul este in Brașov din data de 11.02.2022 si ca nu a fost procesat. De v-ar desființa odată ca nu sunteti buni de nimic!
Domocos Tincuta
Domocos Tincuta2 ani în urmă
Este printre putinele oficii postale in care merg aproape cu placere! Doamnele sunt tare de treaba! faptul ca oficiul este vechi, nu este dotat, nu li se datoreaza lor... asta e Posta Romana din pacate.. insa Doamnele sunt foarte ok! Problema mea se afla la postasul care aproape niciodata nu imi aduce avizele la timp, unele nici nu mai ajung..
Flavius Cosmin
Flavius Cosmin2 ani în urmă
Cică deschid la ora 10 dimineața, e 10:41 și încă nimic din partea lor, decât o coada infernală afară.
Forsaken
Forsaken2 ani în urmă
M-am întors înapoi în timp cu vreo 60 de ani după ce ce am intrat ieri aici.
Cozi interminabile, dezordine, angajate depășite de această lume și soluții pentru probleme 0...
Încă aștept sa îmi rezolv problema, probabil va trebui să îmi iau o zi liberă pentru a rezolva cu posta romana..
Locații recomandate