/Brasov/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 3 Ghișeul 2

Str. Olteț 27, Brașov 500152, România

Oficiul Poștal 3 Ghișeul 2
Servicii de mutare
1.4
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ82+64 Brașov, România
+40 268 425 830
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Niko Sam
Niko Sam2 ani în urmă
Nota 10 pentru domnul Marian Victor, pentru promptitudine și profesionalism! Recomand cu încredere!
Dumitru Stratulat
Dumitru Stratulat3 ani în urmă
Hai că o să dau o notă bună.
Am fost să ridic un colet venit din China pentru care am primit SMS - lucru care mă bucură deoarece pe site-ul Poștei Române la „Track and Trace” îmi apărea că AWB-ul e pentru trimiteri simple și nu este înregistrat.
Am mers dimineața, la 10:00. Înaintea mea erau 2 persoane la ghișeu și o persoană la coada de așteptare. În maxim 5 minute am intrat în posesia coletului.
Totuși au program foarte prost. Să deschizi la 9:30 și să închizi la 17:00 e bătaie de joc.
Liviu Manea
Liviu Manea4 ani în urmă
O singură persoană la ghișeu, dar o clădire (jegoasa si în stare de degradare) cât pentru o firmă cu 50 de angajați. E bine că are unde să se formeze coada de 20-30 de persoane. Iar cât timp stai la coadă, cam 2 ore, nu te simți deloc înghesuit.
Lilian Tverdohleb
Lilian Tverdohleb6 ani în urmă
Nu poți avea mari așteptări atunci când interacționezi cu Poșta Română. Lucrătorii nu au nicio vină. Este greu sau aproape imposibil să-ți faci treaba cu zâmbetul pe buze în asemenea condiții. Au programul de la 9:30 în comparație cu alte Oficii poștale din oraș, așa că ar fi bine să țineți cont de acest detaliu ca să nu stați la ușă cum am stat eu. Când ai treabă la poșta Română, trebuie să ai la dispoziție minim 20 minute.
Stroe Steluta
Stroe Steluta2 ani în urmă
Astazi 02.02.2022 am stat d3 la 9.20 la 10 si nu se deschidea la posta.La ora 10 am batut in usa si mi s.a spus ca deschid de luni pana vineri de la 11.Pe usa nu era afisat programul.
Dan Moldovan
Dan Moldovan2 ani în urmă
Inacceptabil! Dimineata la ora 9:15 am fost acolo (cu 15 minute inainte de deschidere) 2 persoane erau deja in fata mea la coada. Datorita vitezei de prelucarare, si a personalului insuficient deabia la 10:15 am reusit sa preiau coletul ( deci timpul de prelucrare a fost 15 minute / persoana ). Cand am iesit din posta deja erau 22 de persoane la coada.

Nu inteleg de ce nu se mai poate angaja inca o persoana sau 2 la acest ghiseu. Daca nu isi permite Posta Romana, atunci bagati fratilor faliment si gata.
Radu Ionescu
Radu Ionescu2 ani în urmă
Nu se poate lua legatura cu acest OP prin telefonul afisat, mesajul este : Post telefonic deranjat !
PANDA
PANDA2 ani în urmă
Am comandat mai demult o găleată de glet ( direct preparat) de pe eMAG și am ales cu ridicare de la acest "Oficiu Poștal". Găleata a sosit la oficiu, însă la oficiu a rămas. Nu am primit nici măcar un mesaj/email/telefon/mandat prin care să fiu informat că pot merge să iau "coletul". Probabil babelor de pe aici, care cică sunt angajate, le-a fost greu să ridice găleata să nu cumva să facă hernie de disc. Găleata avea doar 15 kg, nu 150 kg de material... Și nu am comandat un palet, doar o găleată. Pentru retur a trimis-o foarte ușor...

Alte experiențe eMAG cu ridicare de la poștă au fost încă două înaintea primei sus menționate. Atunci am comandat mărunțișuri, au fost cutii micii și am fost anunțat că pot merge să iau "pachetul". Însă foarte mare comoditate, coadă de oameni imensă, mulți pensionari plictisiți, cald de nici nu puteai să respiri. În concluzie : m-am plictisit așteptând la coadă. Este foarte multă bătaie de joc, lasă-mă să te las tipic instituțiilor publice din România.
Ultima experiență, cea cu găleata de glet, a fost și ultima. De atunci am renunțat la serviciul cu ridicarea comenzilor din OP și aleg livrare numai prin curier. Zero stele pentru poșta română. Ultima mea vizita în acest oficiu poștal, conform datelor de pe google, a fost în 12 decembrie 2019...
Locații recomandate