/Braila/Servicii de mutare

FAN Courier

DN2B km 110, Brăila 810440, România

FAN Courier
Servicii de mutare
3.3
656 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7WXM+FG Brăila, România
+40 799 700 644
fancourier.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps FAN Courier
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Veronica Margean
Veronica Margean159 zile în urmă
Groaznica experienta. Nu recomand sub nici o forma.pacat ca nu pot da sub o stea, nici măcar atât nu meritați. Sa stau 40 de minute sa se răspundă la telefon? Serios?
Nicoleta Florea
Nicoleta Florea159 zile în urmă
Curierul tine telefonul închis ,nu poți da de el!Nu știu când vine..daca vine ,bezna totala.M am lecuit ,nu mai fac comenzi care se livrează prin Fan Courier.Dezamagire totala
Days of our life
Days of our life190 zile în urmă
Sediul din Brăila executa niște servicii execrabile și înjositoare față de clienții pe care ar trebui să îi deservească, ca doar noi le plătim salariile, ei fiind doar un agent economic. După ce am primit mesajul de informare asupra comenzii care nu conținea numărul curierului, nu am primit niciun apel în timpul zile. Întâmplarea a făcut sa ma nimeresc în sediul lor când un alt client se plângea ca a fost nevoie sa își ridice singur coletul pe motiv de adresă incompletă, fiind trecuta doar strada, aceeași pe care locuiesc si eu. Eu am stat liniștit, fără sa verific dacă și coletul meu e acolo, pentru ca așteptam să îmi fie livrată după norme. În ziua respectivă nu am primit niciun colet, marea surpriză pentru mine fiind ca mi-a fost administrată aceeași scuza patetica. Am luat legătura cu curierul din ziua cu pricina în ziua următoare evenimentului după lungi demersuri, i-am lăsat adresa completă după ce a încercat sa ma minta pe față că m-a apelat. De atunci au trecut 3 zile lucrătoare și eu am rămas tot la polemici la telefon cu angajații de la fan courier Brăila.
Cum e posibil să fim tratati ca niște oi proaste și nimeni să nu ia vreo măsură? V-ați obișnuit să luați banii oamenilor că oricum nimeni nu va atinge?!
Ovidiu Iosif
Ovidiu Iosif251 zile în urmă
Mai aveți puțin și vă transformați în poșta română ....furnizorul expediază în mai puțin de 12 ore și de la voi nu am niciun semn (telefon, SMS nici după 4 zile) și chestia asta se întâmplă a doua oară într-o săptămână.
Coletul ajuns in depozit și eu stau și aștept .... trebuie sa stau sa dau telefoane la furnizor să văd ce s-a întâmplat, apoi să bat drumul până la depozit la voi să întreb dacă nu cumva marfă mea e pe la voi.

Faceți și voi treaba până la capăt sau mai mult încurcați lumea?
Ionuț Neculai
Ionuț Neculai2 ani în urmă
De fiecare data coletele ajung foarte greu. Coletul trimis vineri de către expeditor și ajuns la mine tocmai joi. Nu vreau sa fac reclama dar mai rapid se misca posta romana. De fiecare data prin posta daca am făcut comanda vineri, luni cel târziu marți era deja la posta coletul.
Recomand orice alta firma de curierat.
Plus ca dacă nu te afli acasă când vine curierul, nu mai revine in zilele următoare și ești obligat sa mergi pana la sediul lor daca îți vrei coletul, care e tocmai pe centura.
SuperDavid2407
SuperDavid24072 ani în urmă
Niste analfabeti care au ajuns sa manevreaza dupa bunul plac si chef de moment coletele oamenilor.Din lipsa de scoala religia tuturor angajatilor e banul(bacsis tradus).Dai bani in plus e totul ok(in mintea lor), daca nu dai intervine ambitia si ignoranta analfabetilor.
Adrian T
Adrian T2 ani în urmă
Nu recomand! Una dintre cele mai scumpe firme de curierat din Romania, insa serviciile sunt departe de a fi pe masura! Se bazeaza doar pe reclama nu si pe seriozitatea si profesionalismul lor! De evitat!
Marian vlasceanu
Marian vlasceanu2 ani în urmă
Mesajul referitor la livrarea coletului nu continea nr. de contact a curierului asa ca, vrand-nevrand, a trebuit sa stau acasa pana in jur de 15.oo. In plus, pentru ca nu a gasit loc de parcare in fata imobilului unde locuiesc, mi s-a cerut sa ma deplasez eu la acesta.
Cred ca toti refuzatii si-au gast loc de munca in curierat la FAN.
Locații recomandate