/Botosani/Servicii de mutare

FAN Courier

Sat Hudum, Com, 717113, România

FAN Courier
Servicii de mutare
4
524 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
PJMH+V5 Hudum, România
+40 721 275 482
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps FAN Courier
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragoș215 zile în urmă
Căutai șoferi ?
Livia Bantinesti
Livia Bantinesti1 an în urmă
Serviciile Fan Courier Botosani , de foarte SLABA CALITATE! . Nu este un specificat un interval de timp cand se va livra coletul , dispeceratul NU OFERA o solutie concreta si sustenabila pentru o FLUIDIZARE a primirii coletelor , DOAR INCEARCA SA SE SCUZE CA SUNT AGLOMERATI! Am colaborat cu alte firme de curierat care au o deservire IREPROSABILA si dau dovada de politete si amabilitate!
Narcisa Cojocariu
Narcisa Cojocariu1 an în urmă
Se cunoaște când nu e șefa lor acolo. De această dată puțin cam obraznica tânăra, s-a abținut cu greu. Dar... atunci când șefii lor sunt acolo totul funcționează la superlativ.
Antonica Airinei
Antonica Airinei1 an în urmă
Trebuia să primesc un plic important, pus pe data de 30.08.2021 și nu ajuns nici în ziua de astăzi (15.09.2021)la mine.Plicul s-a întors retur la expeditor, fără să mă sune sau să mă caute cineva. Nu recomand!
Florentina Stefan
Florentina Stefan2 ani în urmă
Am primit informațiile necesare prin telefon,am urmat indicatiile primite,a venit masina am dat pachetul.Totul a durat foarte putin.
Bianca Fitzzy
Bianca Fitzzy2 ani în urmă
Majoritatea curierilor sunt foarte comozi si refuza sa livreze pachetul exact pana la adresa, asta inseamna exact pana la usa pt ca asa este adresa pe pachet. Foarte aroganti si nepoliticosi. De unde si pana unde isi permite un curier sa sune si sa ii spuna clientului sa coboare jos după pachet? Si eu sunt curier in străinătate insa nu se compara cu ce este in România, te dai frumos jos din masina, urci si 10 etaje daca aia e adresa si ii dai clientului pachetul cu zambetul pe buze ceea ce in Romania nu se face. Din pacate am observat ca asa fac toti nu numai fan curier si e vina clientilor ca daca toti ar face reclamatii la firma s.ar lua masuri. Angajați oameni fara sa le faceti o pregătire in prealabil si astfel serviciile oferite lasa de dorit. Atata timp cat eu am platit pt livrare ma aștept sa mi se livreze pana la usa ca asa e normal
Balas florin
Balas florin2 ani în urmă
Personal slab pregătit, se comporta de parca ar fi alta entitate decât Fan Curier.
Am vrut sa trimit ceva de la baia mare către Târgu Neamț, același pachet primit cu o zi înainte de la fan curier Târgu Frumos.
Ambalat corespunzător, cu sigiliu de fragil pus de FAN CURIER, CU AWB DE FAN IN CARE SE VEDEA FOARTE CLAR DE CĂTRE CINE A FOST LIVRAT.
Marin Bosco
Marin Bosco2 ani în urmă
Sunt multe comenzi care le primesc prin Fun Courier insa niciodata nu am fost anuntat de o ora aproximativa cand se va face livrarea . Nu pot sta toata ziua acasa sa vad cand ma suna cei de la curier .
Criss max
Criss max2 ani în urmă
nu raspunde nimenia la curier stiu numai sa trimita mesaje ca trimite coletul inapoi dar dece nu raspund la telefoane nu recomand
Locații recomandate