/Bihor/Servicii de mutare

DPD Curier Oradea

Auto Gara Velența, Strada Războieni 81, Oradea 410508, România

DPD Curier Oradea
Servicii de mutare
1.6
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XV5+5C Oradea, România
+40 786 047 536
dpd.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Fetea
Dana Fetea2 ani în urmă
incompetenti.
Nu sunt capabili sa livreze corect un colet
Adrian Sabău
Adrian Sabău2 ani în urmă
De departe ce-a mai slaba companie de curierat.
Calin Lucaciu
Calin Lucaciu2 ani în urmă
NESERIOZITATE TOTALA
aveau de livrat un colet pe (despre care nu am fost anuntat privind privind detaliile livrarii, au sunat odata cand au ajuns la destinatie, eu fiind olecat din localitate. Sun dupa 2 zile sa vad ce se intampla cu coletul, raspund la sediu si promit livrarea acestuia azi. Nu s-a intâmplat nimic, dimpotrivă, nu răspund la telefon.
Servicii de proastă calitate. NU LE RECOMAND
GeoooAndra Oros
GeoooAndra Oros3 ani în urmă
Nu mi se pare normal sa astept aproape 2 saptamani dupa o camandă care alta data la alt curier venea a doua zi
Martin
Martin2 ani în urmă
Dupa lansarea comenzii, am si sunat la sediu, la curieri. Dupa al 3-lea telefon gasesc curierul care trebuia sa vina, imi confirma ca ajunge dupa 14.00. Resun la 16.30 daca a uitat de mine, zice ca vine. Sau nu.... Sa va fie rusine!!!!!
Fenesi ferenc
Fenesi ferenc2 ani în urmă
Nu stiu ce se întâmplă cu acesta firma de curierat dar cam tarziu sosesc coletele cand sunt trimise cu dpd pe lângă aia nici cel putin un nr de telefon al curierului nu e valabil, din pacate doar neplăceri am avut cu dpd ,a 2 _a oara mi să intamplat ca curierul să minteasca ca mar fi sunat si ar fi venit cu coletul total neadevărat, sper sa se reglementeze lucrurile cu această firmă de curierat
Papoa Noah
Papoa Noah2 ani în urmă
Am sunat curierul ca sa ii spun ca acesta este numarul meu de telefon fiindca pe colet nu era si mi spune ca bine ca ma suna cand imi aduce coletul. Si cand l am sunat dupa o zi imi spune ca nu stia nr meu de telefon si ca coletul meu e la sediu si nu mi l poate aduce.
Alexandru Florin
Alexandru Florin2 ani în urmă
Nu sunt instare sa livreze o comandă. Tot timpul exista o scuză, s-a stricat mașina au fost preaulte comenzi și nu am avut timp. Trimit mesaj de livrare după care în aceeași zi ii amai trimit și ca te-au cautat și nu ai fost acasă și câte și mai câte niște nesimțiți......
Locații recomandate