/Bihor/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 10

Bulevardul Dimitrie Cantemir 86, Oradea 410700, România

Oficiul Poștal 10
Servicii de mutare
2.6
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WRV+22 Oradea, România
+40 259 423 339
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi1481
Cristi14812 ani în urmă
M-am mutat de aproximativ 6 luni in raza administrativa a OP10 Oradea. NU AM PRIMIT NICIO CORESPONDENTA din 3 pana acum. Mint cu nerusinare cu avizarea. Plicurile ajung inapoi la destinatar cu stampila de aviz si reaviz insa nu am primit vreodata vreun aviz. Locuiesc intr-un bloc nou monitorizat vodeo, se poate dovedi ca postasul nu a trecut pe acolo. Am incercat sa depun reclamatie, m-au refuzat ca "doar expeditorul poate depune". Dupa prima experienta negativa am rugat oamenii sa-mi scrie nr de tel mare pe plic in ideea ca ma duc singur si mi le ridic evident 0 apeluri primite.. pacat ca nu poti da 0 stele.
Sebastian Dobai
Sebastian Dobai2 ani în urmă
In veci nu mai apelez la voi. Nesimtire cat cuprinde, servicii de kkt.. si o stea e mult pt voi incompetentelor
Levente Nyiri
Levente Nyiri2 ani în urmă
Am plătit 1.87 USD pe transportul unei șepci de 4.90$ din China în Marghita, dar marfa e blocată de vameși. Trebuie să vin din Marghita până în Oradea cu dovada plății tipărită. Aliexpress nu îți trimite marfa până nu plătești. Mai mult mă costă transportul din Oradea până în Marghita decât marfa+transportul din China. Genial.
Kore
Kore2 ani în urmă
neserioși, astepti mult, te pun sa platesti exagerat in plus pentru orice colect
Raluca Izabella
Raluca Izabella2 ani în urmă
Doamna brunetă de la colete internaționale îi o cauză pierdută.
Csaba csaby
Csaba csaby2 ani în urmă
niște oameni ratați fără a nici un pic de bun simț si foarte puturoși și un vameș de toată P#la! se pierd colete nu se trimite aviz de înștiințare și când arăți tracking-ul zice ca încă nu este înregistrat! da pe site apare ca este pregătit pentru livrare si programul când poți ridica coletul.
Ballack Tavi
Ballack Tavi2 ani în urmă
Oficiul Poștal Cantemir nr. 10, de toată jena, avizul îmi vine acasă după câteva zile de la expediere, când ajung la posta îmi cere bani pentru magazionare a produsului, dupa ce ca e vina lor, ma pune sa și plătesc suplimentar.
SERIOZITATE - o stea
AMABILITATE- o stea
PROFESIONALISM- o stea
Total =o stea pe linie, DEZAMAGITOR!!
Rodut X
Rodut X2 ani în urmă
Cozi interminabile si costuri in plus de fiecare data. A trebuit sa platesc cost de depozitare pentru un colet care a stat prea mult la ei. Problema a fost ca nici nu am primit aviz pentru acea expeditie, in consecinta nu am avut de unde sti cand ajunge coletul, dar cu toate acestea au vrut banii... Intr-o era in care curierul vine la usa ta si iti ridica sau livreaza un colet, toate datele transferandu-se digital, ma intreb de ce nu poate si posta romana face acelasi lucru?
Locații recomandate