/Bacau/Servicii de mutare

TAXI LAL

Bulevardul Unirii 32, Bacău 607270, România

TAXI LAL
Servicii de mutare
4.1
353 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWC9+6F Bacău, România
+40 234 555 555
taxilal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bianca Nicoleta
Bianca Nicoleta2 ani în urmă
Dacă n-ar fi unii șoferi atât de nesimțiți,ar fi mult mai bine.
T116 mi-a venit în fața blocului,nici n-am apucat să cobor din casă,el aflându-se foarte aproape de locație, că până am coborât cu liftul de la etajul 5,a și plecat.
08/01/2022 T222 mi-a luat comanda în aplicație și când să ajungă la destinație, îl văd trecând ca și cum m-ar fi luat, dar în mașină erau alte persoane. Iar jegoasa din call center,o plictisită de viață nepoliticoasă.
Corina Bors
Corina Bors2 ani în urmă
Taxiul a ajuns repede si am avut parte si de o surpriza: cursa a fost gratuita
Cristian Feroluc
Cristian Feroluc2 ani în urmă
Serviciu prompt și, surpriza, cursa a fost gratuită
Tudor Ciurca
Tudor Ciurca2 ani în urmă
A venit rapid și a fost foarte de treabă domnul șofer. Au avut și o promoție la cursele sub 4 km, asa că a fost pe gratis cursa!
Elena Tabacaru
Elena Tabacaru2 ani în urmă
Grija mare la soferii agresivi . "Domnul" care conducea masina cu indicativul 26 nu cunoaste orasul: astepta la alta adresa lucru ce l-a facut recalcitrant desi era vina lui. Cursa a fost facuta la comanda si ma asteptam sa fie pe aparat. Dansul nici nu avea hartie la aparat. Ce este cel mai rau este faptul ca este agresiv verbal si le-a vorbit foarte urat parintilor mei!! Mi se pare genul de om care ar sari si la bataie, foarte agresiv!! Aveti grija si mai bine folositi alta companie.
ReYaLO
ReYaLO2 ani în urmă
Dim 3 curse niciunul nu a pornit taximetrul si cand ajung la destinatie si intreb cat ma face, imi zice "pai cat? Dă si tu.. 25.. trafic caldura, eu zic ca e bine".
Maria
Maria2 ani în urmă
Doamna de la centrala mi-a spus ca nu este disponibila nicio masina, insa soferul a ajuns la destinatie. Din pacate comandasem si de la o alta firma.
FosCiuc
FosCiuc2 ani în urmă
Suni si stai sa iti raspunda un taxi. La ora 8 seara in timpul saptamanii nu gasesti pe nimeni. Dispeceratul nu isi are rostul. Aplicatia functioneaza degeaba daca nimeni nu poate lua o comanda aproape de centru orasului. Lucru patit de nenumarate ori. Parea mai ok acum cativa ani.
Locații recomandate