/Arges/Servicii de mutare

FAN Courier

Strada 1 Decembrie 1918 nr. 9A, Curtea de Argeș 115300, România

FAN Courier
Servicii de mutare
3.5
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5M4C+2Q Curtea de Argeș, România
+40 723 614 645
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex matei
Alex matei2 ani în urmă
Programul oficial este pana la ora 14 si la or 13 este inchis sediul.
Alexandru Ene
Alexandru Ene2 ani în urmă
Nu răspunde la telefon niciodată, mori cu robotul telefonic ore întregi și degeaba. Am de primit un colet și nu știu când vine șoferul pentru in mesajul de dimineață nu menționează și numărul de telefon ca la alte firme de curierat.
Rușine!
Diana Anghel
Diana Anghel2 ani în urmă
Am mers la fan curier pt a pune un colet, evident nu am fost lasata sa intru din cauza ca sunt nevaccinata dar doamnele de acolo au fost foarte dragute si au luat ele coletul si au complectat hartiile si totul a fost rezolvat in mai putin de 2 minute. 5* pt personal.
Evelina Guinea
Evelina Guinea2 ani în urmă
Parcarea mică și bunul simț și el tot mic, am oprit 2 minute să iau un colet de la ei iar patroana mi a adresat niște cuvinte de nereprodus!
M. Matei
M. Matei2 ani în urmă
Sâmbătă nu găsești pe nimeni. Bătaie de joc deși programul este 9-14!!!
Romulus Stoica
Romulus Stoica2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la Nr de pe net...!
Am vrut să trimit un cârlig de remorcare ce in prealabil fusese înfășurat în folie neagra (strech) și ulterior scocit,dar când m-am prezentat cu el nu a fost bine ambalat...a trebuit împachetat și în ceva carton după care abia abia au acceptat. Dezgustător...
Cinci Instructori SRL
Cinci Instructori SRL2 ani în urmă
Bătaie de joc din toate punctele de vedere...oameni slab educați și mai presus de toate sunt și ambițioși de răzbunători...după un conflict ce ține de mult timp...prin simplul fapt că nu livrează coletul decât prin simplul sms...aveți de ridicat un colet din sediul fan...unde un angajat te pune sa ti cauți coletul și mai ales te ceartă. ..au tupeul după o singură avizare să te umilească...cum???...păi este simplu...te sună mai nou de două ori în maxim două minute...dovada este simpla...lista de apeluri...pe principiul că te am avizat de două ori din trei...mâine dimineață o să sun la sediul principal al firmei și aflu dacă este normal...oamenii sunt destul de slab pregătiți față de ce ar trebui să fie...rușine maximă...eu la fiecare comandă refuz livrarea cu acest Fun din Curtea de Argeș...din păcate nu se poate...
Geta Preda
Geta Preda2 ani în urmă
FAN COURIE nu mai este ce a fost, clar. A scăzut foarte mult calitatea angajaților, educația, din toate punctele de vedere, lipsește cu desăvârșire. Dacă ai o nemulțumire și ți-o exprimi, replica este..,, dacă nu îți convine, du-te BĂ în altă parte "
Locații recomandate