/Arad/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 8

Arad, Str. Aurel Vlaicu, bl. Z 20, ap. 33/a, Arad 310580, România

Oficiul Poștal 8
Servicii de mutare
2.1
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58V3+MH Arad, România
+40 257 242 888
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina cecilia gregonovits
Cristina cecilia gregonovits4 ani în urmă
A trebuit să pun o stea pentru a scrie, dar e prea mult și o stea!!!!
Îmi pare rau pentru noi românii, pentru că trebuie să întreținem nesimțirea! De două săptămâni am pus un plic și nu a ajuns la destinație!!?!!¡!!!!!!!!
Doamnelor de la oficiul 8, îmi pare rau pentru noi și pentru voi....dar sper cacă pes 4-5 ani nu va mai fi " trece ziua vine leafa"
Tabita Daniela
Tabita Daniela4 ani în urmă
Doamnele de acolo, daca se pot numi "doamne" nu stiu sa vorbeasca frumos cu nimeni, nici macar cu oamenii care le respecta si care le vorbesc frumos. Am intrebat daca se trimit mesaje cand ajung colete externe, o distinsa doamna a inceput sa imi spuna pe un ton rastit "daca vreau,daca am bani si daca am timp". Restul concluziilor va las pe.voi sa le trageti.
Games WOW NOW
Games WOW NOW2 ani în urmă
incredibil. iti vine acasa ca tre' sa ridici de la oficiu postal da nu stii de unde ca scrisul postasului e mai dereglat decat a unui doctor, zici ca o scris animalul postasului cu picioarele... + tot incerc sa sun aici sa aflu ca sa nu ma pun pe 10 drumuri pentru un dobitoc fara scoala si intr-una ma baga in asteptare
Tuduce Alina
Tuduce Alina2 ani în urmă
Posta din vlaicu poate fi mai modernizata; traim intr.o era digitala totus;
Lupsa Ioana
Lupsa Ioana2 ani în urmă
Nu pot sa ofer zero steluțe din păcate. Este a treia oara când angajatele nu sunt în stare sa trimită un colet Prioripost, ci îl trimit ca și colet simplu. Dar, banii i-am plătit pentru Prioripost. Dacă suni la numărul de telefon afișat, nu răspunde nimeni.
Vera Bondis
Vera Bondis2 ani în urmă
Din nefericire angajatele sunt destul de comode si nepăsătoare,mai ales în vremurile astea cand trebuie asteptat afară in caniculă și ele au timp de discutii înăuntru sau mai in primăvară am nimerit o zi ploioasă cu un vânt rece si ele erau date pe minim,se miscau in reluare! Iti vine sa te cauti tu singur in catastife si sa semnezi sa nu cumva sa le tulburi atmosfera!
Arthur Heczel
Arthur Heczel2 ani în urmă
De multe ori am intrat si am lucrat cu doamnele de acolo. Sunt amabile si profesioniste. Sunt multumit cu stilul de lucru al acelor doamne, din pacate posta romana in sine nu este in top. De altfel numai bine pot sa spun de oficiul acesta.
Andra Jurj
Andra Jurj2 ani în urmă
Sa suni de o saptamana si sa nu raspunda nimeni? Serios? Cum se poate asa ceva? Trebuie sa primesc un plic de 3 saptamani si nu am primit nimic, sun si nu raspunde nimeni.
Nesimtire!!
Locații recomandate