/Bucuresti/Servicii de deratizare

Compania DDD

Aleea Taifunului, București, România

Compania DDD
Servicii de deratizare
4.4
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C52G+XV București, România
+40 763 662 662
companiaddd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Spiri Spiri
Spiri Spiri2 ani în urmă
Nu recomand. Dupa 2 interventii la pretul de 600 lei in cateva zile a reaparut infestatia cu plosnite. Cand i-am sunat cereau poze. Orice om normal la cap isi doreste sa scape de acesti daunatori si nu ar vrea sa mai treaca prin acest stres.
Ramona Hirlau
Ramona Hirlau4 ani în urmă
Profesionisti! Am apelat la ei pentru ca aveam probleme cu gandaceii de bucatarie si m-au scapat definitiv de ei. Pentru un apartament cu doua camere au cerut o suma decenta fata de ce auzisem anterior.
Cristina Carmen
Cristina Carmen6 ani în urmă
Recomand serviciile oferite de firma de deratizare Compania DDD din Bucuresti deoarece, pe langa seriozitate si promptitudine, compania se distinge prin grija pe care o are pentru oameni, natura, sanatate si viata.

In primul rand, este singura Unitate Protejata la nivel national - adica, au in cadrul companiei angajati care sunt persoane cu dizabilitati, carora le ofera posibilitatea de a avea un loc de munca si de a se integra social.

In al doilea rand, folosesc substante ecologice, autorizate si certificate, care protejeaza mediul, iar utilizarea lor se face inteligent si eficient, printr-un proces de lucru standardizat, numit A.S.A.P.

In al treilea rand, serviciile DDD oferite si prin sistemul de licitatie SEAP, ajuta companiile care au peste 50 de angajati sa beneficieze de aceste servicii chiar si gratuit, adica cu cost zero.

Solicitati o oferta personalizata pentru a afla mai multe informatii tehnice si comerciale,
Diana Lupu
Diana Lupu7 ani în urmă
Autorizarea ca si Unitatea Protejata a Secţiei DDD Profesional pe lângă faptul că ajutat la integrarea persoanelor cu dezabilităţi pe piaţa muncii, firma la care lucrez a evoluat excepţional de mult. În viitorul apropiat îmi doresc şi eu o afacere ... şi am să profit şi eu de această oportunitate ... merită !!!
Camelia Covaci
Camelia Covaci7 ani în urmă
Compania DDD este o mână întinsă pentru persoanele defavorizate, cum sunt cele cu dizabilităţi. Recomand serviciile DDD de calitate prestate de această companie Unitate Protejată Autorizată. Acest gen de servicii reprezintă o obligativitate pentru orice entitate economică, deci nu o chestie de opţiune:-).
Roxana Alina
Roxana Alina7 ani în urmă
Eu ma numar printre persoanele ce sufera de rinita alergica, aceasta fiind capatata si din cauza ciupercilor si a virusilor ce se dezvolta pe filtrele aparatelor de aer conditionat. De aceea consider imperios necesara o dezinfectie a aparatelor de aer conditionat din fiecare locuinta iar Compania DDD chiar te ajuta cu responsabilitate si promptitudine. Recomand atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice!
Oana Paduraru
Oana Paduraru7 ani în urmă
Singura firma autorizata DDD si Unitate Protejata la nivel national, multiple beneficii pentru companiile care o folosesc. Indeplineste standardele de calitate ISO si detine toate certificarile si autorizatiile necesare. O recomand cu incredere!
Mihaela Pasere
Mihaela Pasere7 ani în urmă
Ma bucur ca exista o astfel de unitate protejata care are grija sa traim intr-o lume mai curata si in acelasi timp ii pasa si de semenii sai mai putin norocosi. Va recomand sa apelati cu incredere la serviciile lor pentru ca au un personal prietenos si profesionist si serviciile lor sunt intotdeauna ireprosabile.
Locații recomandate