/Bucuresti/Servicii de deratizare

Dezinfectie Nebulizare - Dezinsectie - Clean Medical

Strada Grigore Alexandrescu 67, București 010623, România

Dezinfectie Nebulizare - Dezinsectie - Clean Medical
Servicii de deratizare
4.5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32V+PW București, România
+40 765 700 100
cleanmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Radu Surugiu
Radu Surugiu2 ani în urmă
Am avut o situație cu mai mulți colegi testați pozitiv la COVID19 și am avut nevoie urgentă de dezinfecție. Am avut noroc cu oamenii ăștia, au venit repede, la sfârșitul programului și chiar ne-au ajutat. Și nici n-a fost nevoie de curățenie după. Mulțumim!
Iulian Calota
Iulian Calota2 ani în urmă
Cei de la Clean Medical au fost foarte receptivi la situatia mea, in conditiile in care am intrat in contact, la magazinul meu, cu o persoana care a fost confirmata ulterior cu Corona. Au venit chiar intr-o zi de duminica, lucru care m-a ajutat sa nu-mi intrerup activitatea pentru a face o dezinfectie. Recomand din toata inima!
Oanasermimed
Oanasermimed2 ani în urmă
Echipa Clean Medical ne-a ajutat compania într-un moment de cumpănă și datorită lor am putut să ne continuăm activitatea la sediu în condiții de siguranță. Ne-au ajutat cu dezinfecția spațiului în timpul weekendului, pentru a nu deranja programul de lucru al angajaților. Recomandăm cu toată încrederea!
Gabriela Finaru
Gabriela Finaru2 ani în urmă
Multumesc echipei Clean Medical pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Sunteti oameni minunati si faceti o treaba excelenta! Felicitări!
Ioana C.
Ioana C.2 ani în urmă
Multumesc celor de la Clean pentru devotament si profesionalism. Au facut ca aceasta perioada grea sa treaca mai usor si mai sigur pentru mine si colegii mei!
Mihai Stanga
Mihai Stanga2 ani în urmă
Foarte multumiti de echipa celor de la Clean Medical. Am beneficiat de 2 interventii pentru dezinfectie la domiciliu si birou. Recomand!
OFFICE SERMIMED
OFFICE SERMIMED2 ani în urmă
Profesionalism și responsabilitate! Recomandăm cu toată încrederea, pentru susținerea desfășurării activităților la locul de muncă în condiții de siguranță și igienă!
Cristian munteanu
Cristian munteanu2 ani în urmă
Locații recomandate