/Bucuresti/Servicii de deratizare

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL

Strada Vigoniei 6, București 040341, România

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL
Servicii de deratizare
4.5
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93MQ+RC București, România
+40 765 444 422
pestcontrol-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stefan Cincan
Stefan Cincan2 ani în urmă
Au venit la câteva ore distanta fata de momentul apelului, au venit cu materialele pregatite conform discutiei (aveam probleme cu furnicile la interior iar la exterior imi doream sa scap de un cuib de viespi si de tantarii care apareau in perioada de vara). Am urmat inclusiv recomandările ulterioare pentru preventie pe timpul verii. Servicii excelente dpdv pret/calitate. In mod sigur ne reuzim primavara viitoare.
Marian Nicolae
Marian Nicolae2 ani în urmă
Sunat, programat pentru a doua zi, 1h la locatie in conditiile in care nu locuiesc acolo si trebuie sa ma deplasez, nu vine nimeni, sun la numarul de contact, nu mai raspunde nimeni.

Intelegeti ce vreti din asta si atentie la review-uril platite de tip optimizare cautari de mai jos, incercati serviciile altei firme mai intai.
Bianca-Teodora Dinu
Bianca-Teodora Dinu2 ani în urmă
Cele mai bune servicii de deratizare si dezinsectie. Am fost inca de la inceput super multumita de colaborarea cu acestia. Recomand cu incredere!
Giorgiana Filipciuc
Giorgiana Filipciuc2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile de dezinsectie si deratizare primite. Recomand cu incredere!
Elena Savu
Elena Savu2 ani în urmă
Singura firma de deratizare care m a scăpat de viespi. Recomand cu toată încrederea!
Gina Mega
Gina Mega2 ani în urmă
Sunt o firma DDD foarte serioasa. Am apelat la ei initial pentru o deratizare de plosnite la mama mea si apoi pentru mine personal pt o deratizare de furnici.Ambele servicij au fost realizate cu succes.
Gabriel Ghindean
Gabriel Ghindean3 ani în urmă
M-au scapat de gandaceii ce-mi faceau probleme(aveam un tip de gandaci pe care nu il mai vazusem, ce imi infestasera o camera, unii foarte foarte mici). Incercasem initial cu un produs din comert insa nu am reusit sa scap de ei de unul singur. Personalul foarte amabil, domnul ce a venit la fata locului mi-a raspuns la toate intrebarile despre combatere si preventie.
Alex Revenco
Alex Revenco4 ani în urmă
Am fost nevoit sa le solicit serviciile. Au ajuns intr-un timp rezonabil, la 2 ore de la solicitarea telefonica, mentionez ca au rezolvat toate problemele. Personal amabil, echipa bine organizata. Recomand.
Locații recomandate