/Timis/Servicii de curatenie

Homy all services

Bulevardul Eroilor de la Tisa 30-40, Timișoara 300562, România

Homy all services
Servicii de curatenie
4.4
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6XX+P6 Timișoara, România
+40 724 062 755
homy-all-services.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bejan Deian
Bejan Deian2 ani în urmă
Dezamagitor. Dupa o discutie la telefon unde am stabilit data si ora la care sa vina pentru a curata o saltea, nici macar dupa jumatate de ora nu s-au prezentat in conditiile in care am stabilit ora fixa. Nici macar nu au sunat sa isi ceara scuze ca vor intarzia. Nu este nimic profesional daca nu sunt in stare sa fie punctuali. Nu recomand.
Zlatco Herenyi
Zlatco Herenyi4 ani în urmă
Asa cum a zis si sotia mea, au iesit toate petele de plastelina, mancare si tot ce poate lasa un copil in urma :) Recomand cu placere!
Stefan Ciocanaru
Stefan Ciocanaru4 ani în urmă
Servicii profesionale, de catre oameni profesionisti. Punctuali, atenti la detalii, rezultate extraordinare. Preturi mici. Recomand cu caldura!
Ionela Chirca
Ionela Chirca2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită, am curățat și igienizat covorul din camera copilului și a ieșit super. Fiind vorba de copil am dorit sa fiu sigura ca iese treaba bună. A ieșit peste așteptări și la un preț excelent și au venit și la ora stabilita. O sa apelez întotdeauna numai la ei. M-au câștigat de client și o sa ii recomand tuturor cunoscuților. Mulțumesc persoanei care a curățat care a fost foarte atenta la detalii
Valentin diaconu
Valentin diaconu2 ani în urmă
Am avut de curățat mai multe obiecte, printre care tapițeria mașinii, covoarele din casa, canapele, scaune de bucătărie. Petele au dispărut, până și cele mai impregnate pete din material au fost curățate. Se folosesc soluții profesionale și multe dintre soluții nu se găsesc pe piata. Recomand cu încredere.
Ada Diaconu
Ada Diaconu2 ani în urmă
Am curățat canapeaua și a ieșit că noua cu un miros proaspăt, plăcut. Spre surprinderea mea s-au curățat și petele foarte vechi care nu am crezut că se vor mai curata vreodată. De fiecare dată când voi mai avea nevoie voi apela numai la ei. Au venit la timp și în scurt timp canapeaua a fost ca noua. Și toate la un preț foarte bun. Va mulțumim și sigur va vom recomanda și cunoscutilor.
Bogdan Toader
Bogdan Toader2 ani în urmă
Am curățat canapea și tapițeria mașinii. Serviciu ireproșabil !
Nelutu Padureanu
Nelutu Padureanu2 ani în urmă
Dezamăgitor! Am sunat pentru o programare de curățare a interiorului și a tapițeriei mașinii. Mi-au cerut apoi prin mesaj 2 poze cu tapițeria mașinii, evident le-am trimis. După care nici până in ziua de azi nu m-a mai sunat nimeni sau măcar un mesaj prin care să mi se spună, ne pare rău nu putem sau arată rău tapițeria, orice raspuns era binevenit.
Locații recomandate