/Timis/Servicii de curatenie

Spălătorie Profesională Covoare, Curățătorie Covoare, Spălat Covoare Timișoara Cu Ridicare Și Livrare Gratuită La Domiciliu Pro Cleaning

Spălătorie Profesională Covoare, Curățătorie Covoare, Spălat Covoare Timișoara Cu Ridicare Și Livrare Gratuită La Domiciliu Pro Cleaning
Servicii de curatenie
5
49 recenzii
8 comentarii
spalatorie-covoare-timisoara.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Binary Code
Binary Code2 ani în urmă
o spalatorie cu personal de mare incredere. Mi s-au livrat covoarele a doua zi curatate si uscate , impecabil de curate ! Casa arata curata si aerisita fara sa depui efort si timp! Apeleaza acum si in doua zile ai covoarele la usa numai bune de pus pe jos!
Andrei Daniel
Andrei Daniel2 ani în urmă
Cea mai bună spălătorie din Timișoara, am folosit serviciile din partea lor și mi-au făcut pe plac! Au spălat covoarele mele din casă chiar foarte bine, și nu a fost chiar costisitor! Vă recomand la toți să vă duceți aici!
Chupacabra ANOTHERLIFE
Chupacabra ANOTHERLIFE2 ani în urmă
Ofer 5 stele acestei companii deoarece este o companie de încredere, am fost și eu la acea companie, oferă servicii foarte bune de spălat ale covoarelor, chiar îți aduc covoarele spălate de către ei acasă. Este o spălătorie de încredere din Timișoara! Recomand!
Darius Danciu
Darius Danciu2 ani în urmă
O spalatorie de nota 10! Am avut doua covoare la ei si au curatat perfect parul de la catei. Servicii foarte bune, personal amabil, cu siguranta voi apela in continuare la ei!
Simona9006 Bianca
Simona9006 Bianca2 ani în urmă
Am apelat de nenumarate ori la aceasta firma si mereu am fost foarte multumita de serviciile oferite. De la preluarea covoarelor, comunicare, modul de spalare pana la retur, totul e super. Felicitari !
Laurentiu Sava
Laurentiu Sava2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea! Am fost foarte mulțumit de serviciile prestate de aceasta spălătorie de covoare și de personalul foarte generos!
Va mulțumesc!
Ciprian Cioban
Ciprian Cioban2 ani în urmă
Sunt foarte profesionisiti, serviciile oferite sunt de calitate superioara. II recomand cu incredere si cu siguranta voi reveni la ei.
Silviu Cristian Cristea
Silviu Cristian Cristea2 ani în urmă
Cel mai bun serviciu de spalare al covoarelor din Timisoara. Serviciu profesional, promtitudine si seriozitate raportate la un pret excelent.

Recomand.
Locații recomandate