/Timis/Servicii de curatenie

Curatare canapele, saltele, covoare, tapiterii auto Timisoara

Preot David Voniga, Giroc 307220, România

Curatare canapele, saltele, covoare, tapiterii auto Timisoara
Servicii de curatenie
5
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P63M+5M Giroc, România
+40 785 337 467
curatare-canapele-curatare-saltele.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Edward Tanase
Edward Tanase2 ani în urmă
Curatare rapida si calitativa a unei saltele destul de scumpe. Avantajul a fost sa se intervina in faza incipienta. Apelarea serviciilor acestei firme m-au scutit de schimbarea saltelei si probabil de multe afectiuni ce ar fi putut aparea din cauza bacteriilor. Recomand!
Ionela Tcaciuc - Calinescu
Ionela Tcaciuc - Calinescu4 ani în urmă
Recomand aceasta firma pt seriozitate, meticulozitate și pt faptul ca îți curata covoarele pe loc, fără a mai fi nevoie sa le transportați la vre-o spălătorie! Mirosul ce rămâne în urma lor este a fresh, curat, iar covoarele, canapelele, saltelele și ce mai este de curățat arata impecabil. Recomand cu încredere. O singura data dacă apelați la ei, câștigați niște prieteni care va curata tot ce aveți de curățat prin casa 😊! O sa va recomand cu fiecare ocazie, pentru ca meritați. Felicitări și țineți-o tot asa 🤗😘
Andra Matei
Andra Matei4 ani în urmă
Oricand simți nevoia să iti miroase toată casa a proaspăt și ai nevoie de o igienizare a unei saltele ,canapele, pe care tu te simți cel mai confortabil ... Nu ezita sa contactezi această echipă minunata. De fiecare dată cunoscut oameni care stiu ceea ce fac . Recomand cu tot dragul 🤗😁😁😎👍
Iuliana jitianu
Iuliana jitianu2 ani în urmă
Dacă mai există dubii în legătură cu munca acestor oameni minunați,eu sunt încântată de rezultat.
Se curăță la tine acasă,vezi ce se folosește și cum se lucrează,timpul alocat nu e foarte mare,și se usucă repede fără a mai scoate și transporta covorul,ca apoi să faci alt efort să-l pui la loc.Mai ales dacă ai și covoare cu o suprafață mare.
Respect pentru munca lor.🙏👏
Karina Deaconu
Karina Deaconu2 ani în urmă
Totul la superlativ! Sunt oameni sinceri care nu promit, nu rup pielea de pe om. Si rezultatele sunt excepționale! Mizează pe calitate, pe sinceritate, punctualitatea, respect ,atenti la detalii si cu mult bun simt!
Va multumesc pentru ca mi-ati salvat bunuriile: saltelele, covoarele,canapeaua si fotoliile!
ANTONIO deaconu
ANTONIO deaconu2 ani în urmă
Recomand din inima! Serviciile sunt de inalta calitate, totul a decurs minunat de la prima convorbire telefonica pana la sfarsirea exercutarii serviciului. Mi s- a explicat totul, s-au tinut de programare, au respectat masurile de protectie in privinta covidului, foarte curat au lucrat, iar rezultatul final a fost uimitor!
Toate produsele curatate sunt ca noi!
Ioana Conta
Ioana Conta2 ani în urmă
Cred că pe lângă calitatea serviciului oferit, care este un criteriu important contează și comunicarea cu clienții/potențialii clienți. Nota 10 pentru ambele. Seriozitate, amabilitate, profesionalism sunt primele cuvinte ce îmi vin în gând legate de experiența pe care am avut-o cu această firmă.
Andreea Aldea
Andreea Aldea2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de echipa Nicoletei. Oameni seriosi, punctuali. Produsele sunt de foarte buna calitate. Salteaua si coltarul au devenit ca noi. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor. Recomand!
Locații recomandate