/Maramures/Servicii de curatenie

Top Carpet

Strada Macului 10, Baia Mare 430391, România

Top Carpet
Servicii de curatenie
4.6
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWQ+HC Baia Mare, România
+40 721 772 528
topcarpet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Coste
Daniel Coste2 ani în urmă
Sunt client vechi. Seriozitate și profesionalism. Recomand. Nota 10 👍👍👍
Andrei Sebastian Moldovan
Andrei Sebastian Moldovan2 ani în urmă
Au făcut treaba bine, covoare curate și uscate. Estimare corectă a duratei și prețului
Vlad Panaite
Vlad Panaite2 ani în urmă
Foarte curate covoarele după ce le-am spalat la ei. Am mai folosit serviciile altor spălătorii din baia mare, dar aici a fost cel mai bine. Le-au spalat repede și bine, recomand.
Camelia Ciurdas
Camelia Ciurdas2 ani în urmă
Al doilea an apelez la serviciile Top Carpet și sunt foarte mulțumită de cum au spălat covoarele. Mulțumesc. Felicitări.
Tibs F
Tibs F4 ani în urmă
Am dus un covor la spalat si l-am primit inapoi patat intr-un colt cu o alta culoare decat cea a covorului meu. Daca era sa se decoloreze covorul trebuia sa fie atunci tot patat dar era doar intr-un colt. Cred ca au folosit o solutie gresita pentru covorul meu. In plus fata de acest lucru, covorul era mai curat decat atunci cand l-am dus, dar eu l-am dus acolo pentru a-l ridica curat nu mai curat. Au ramas zone unde nu s-a curatat cum trebuie. Ma asteptam la altceva de la o firma care se ocupa cu asa ceva si are utilaje specializate in asa ceva. Nu cred ca e mare diferenta intre cum arata covorul cand l-am ridicat de la ei si cum arata atunci cand l-am curatat altadata acasa.
Monica Ghiman
Monica Ghiman2 ani în urmă
Buna ziua. Recomand servicii de curatatorie covoare oferite de compania Top Carpet Baia Mare, str. Macului.Amabilitate, respect, transparenta in ce priveste nota de comanda si evaluarea covoarelor la mp.Doamna de la receptie operativa.Nota 10 cu steluță.Acasa nu vei reusi sa cureti covoarele asa cum o fac utilajele folosite in aceasta companie.
Chis Marinel
Chis Marinel2 ani în urmă
După 20 de zile am ridicat covorul la fel cum l-am dus ,cu scame si par ,adica neatins si ei sa sustina ca l-au spalat,dar negăsindul inregistrat ca spalat în calculatorul lor. Sau oferit să-l aspire si l-au sropit cu apa cu detergent si parfum pentru banii plătiți !!!!!
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Recomand aceasta spalatorie. Curata foarte bine rapizi chiar si in prag de sarbatori. Folosesc aparat pentru curatat covoare cu perii nu aparat cu presiune de spalat masinile
Locații recomandate