/Hunedoara/Servicii de curatenie

Laguna Albastră

Calea Zarandului 41, Deva 330092, România

Laguna Albastră
Servicii de curatenie
4.5
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWJ7+53 Deva, România
+40 254 224 477
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Butzu butzu
Butzu butzu2 ani în urmă
Raportul preț calitate, excelent!
Suciu Marius-Catalin
Suciu Marius-Catalin2 ani în urmă
Nu știu ce produse folosesc, dacă sunt sau nu de calitate, dar un lucru e sigur: mașina a fost super curata și eu am fost foarte mulțumit. O sa mai vin de fiecare data când am ocazia. ✌️
Adrian mane
Adrian mane4 ani în urmă
Cea mai buna spalatorie , din punctul de vedere al materialor folosite in programele de spalare, din Deva. E singurul loc unde dupa spalare cu spuma , clatire cu apa osmozata, folosire ceara ,clatire cu apa sub presiune si din nou cu apa osmozata , masina ramane impecabila de curata si fara nici o urma. Din pacate aproprierea de mizerul DN 7 face ca spalarea sa fie mai eficienta in general dupa ora 20.
Mircea Bogdan
Mircea Bogdan4 ani în urmă
Foarte util serviciul in care fiecare sofer isi spala masina proprie., mai ales ca este deschis non stop. Daca instalatiile ce deservesc spalatoria erau intretinute un pic mai bine, primea 5 stele.
Cosmin Gheban
Cosmin Gheban5 ani în urmă
Una dintre cele mai profesioniste spalatorie auto din Deva. Exista si serviciu self wash. Personalul amabil, de fiecare dată dupa spălare masina a arătat impecabil. Bravo!
Leonard Manea
Leonard Manea7 ani în urmă
Servicii foarte bune, imi place ca pot savura un suc cat timp spala ei masina. Au tot felul de solutii, am fost impresionat in momentul in care mi-au curatat ceva urme de cauciuc pe care eu incercasem sa le inlatur cu tot felul de substante si ei le-au curatat in 2 minute.
Ar fi si mai bine daca ar avea un sistem de programare sau sa iti dea un tichet sa stii cand iti vine randul sa bagi masina.
Lia filip
Lia filip2 ani în urmă
Foarte utila!H la care am fost nu era nimeni.
Marius Roman
Marius Roman2 ani în urmă
Am fost decurgând aici.
Atât băiatul de la spălătorie cât și doamna de la recepție au fost foarte prietenoși și deschiși în relația cu mine în calitate de client. Cred ca este printre singurele spălătorii auto unde chiar se curata o mașină iar serviciile sunt net superioare tarifului practicat.
Am observat ca au și alte servicii cum ar fi cosmetizare auto, spălat covoare de apartament, schimb ulei la autovehicul, etc.
Locații recomandate