/Dolj/Servicii de curatenie

PRETTY HOUSE S.R.L.

200588, Bulevardul Dacia 28, Craiova, România

PRETTY HOUSE S.R.L.
Servicii de curatenie
3.7
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QRG+W6 Craiova, România
+40 723 659 409
phcurat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
King Barney
King Barney4 ani în urmă
Cea mai urâtă experiență pe care am avut-o. Au solicitat banii in avans, nu am primit niciun document, chitanță, factura și lucrarea nu a fost terminată. Acum nu răspund nici la telefon. Cred că ar fi cazul sa se sesizeze și organele competente despre funcționarea legală a firmei. Am scris aceste rânduri ca să-i avertizez pe toți cei care intenționează să lucreze cu aceasta firme.
Kala Gyoayca
Kala Gyoayca5 ani în urmă
Extraordinar
W W
W W5 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Stanoi Emilian
Stanoi Emilian6 ani în urmă
AMATERASU
AMATERASU7 ani în urmă
cea mai buna curatenie ever!!!
Dobre ionel mitel (joni73ro)
Dobre ionel mitel (joni73ro)7 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Andrey costin
Andrey costin9 ani în urmă
Din pacate, am avut o experienta extrem de neplacuta cu angajatii firmei PRETTY HOUSE SRL.Contactat pt. o lucrare,administratorul firmei a raspuns destul de amabil si promt.Ne-am inteles la pret dar, cand a trebuit sa vina la lucrare,m-a sunat in dimineata zilei respective si mi-a spus ca nu mai poate ajunge,in conditiile in care eu a trebuit sa lipsesc de la serviciu si ei au fixat ziua inceperii lucrarii, nu eu.Asta e am zis,a ramas sa vina la o data ulterioara(alta invoire),problema este ca atunci cand au venit,au venit 2 indivizi cu o scara si o pensula,din care unul era beat(sau drogat sau asa dadea impresia),ideea este ca au inceput o treaba de mantuiala,ca de terminat nu au mai terminat,ca beatul a plecat acasa si pe altul nu au mai trimis.
Amara experienta,asa ca am scris aceste randuri pt. cine vrea sa mai contacteze aceasta firma,sa se gandeasca de multe ori inainte, pt. ca eu nu am gasit decat recenziile pozitive,si desi era clar ca e prea frumos sa fie adevarat,am riscat si am pierdut.
Asa ca feriti-va cat puteti de PRETTY HOUSE!
Pisoias ph
Pisoias ph2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate, calitate!
Locații recomandate